Η Κατερίνα Καραβάτου στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Φωλιάς των Κου Κου». Υστερα από τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε παράλληλα τον χωρισμό της με το STAR. Η παρουσιάστρια, όταν διέρρευσε η πληροφορία που την ήθελε να μη συνεχίζει στο Star, δέχτηκε κρούση από τέσσερα διαφορετικά κανάλια. Το MEGA φαίνεται ότι θα καταλήξει […]

Η Κατερίνα Καραβάτου στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Φωλιάς των Κου Κου». Υστερα από τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε παράλληλα τον χωρισμό της με το STAR.

Η παρουσιάστρια, όταν διέρρευσε η πληροφορία που την ήθελε να μη συνεχίζει στο Star, δέχτηκε κρούση από τέσσερα διαφορετικά κανάλια.

Το MEGA φαίνεται ότι θα καταλήξει η Κατερίνα Καραβάτου σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα προορίζεται για τη μεσημεριανή προς απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το κανάλι δηλαδή θέλει να προβάλει την ώρα δηλαδή που στον ALPHA θα “παίζει” η Ναταλία Γερμανού και στον ΣΚΑΙ ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγο του Ναταλί Κάκκαβα.

Οι άλλες προτάσεις που δέχτηκε η παρουσιάστρια

Ο ΣΚΑΪ της έκανε πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother. Ωστόσο, επειδή δεν είχε ακόμα ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με το Star η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μπει στη διαδικασία συζητήσεων.

Έπειτα ο ΑΝΤ1 της πρότεινε να παρουσιάσει το Game of Chefs που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 9.

Τέλος το Open πρότεινε στην Κατερίνα Καραβάτου να την εντάξει την παρουσίαση καθημερινού ψυχαγωγικού μαγκαζίνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ