Ο Γιώργος Λιάγκας αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν. Τον είδαμε στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μαζί με την πρώην συνεργάτιδα και σύζυγό του Φαίη Σκορδά. Ωστόσο τα τηλεοπτικά νούμερα που κατέγραψαν δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά για τους υπεύθυνους του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το […]

Ο Γιώργος Λιάγκας αποτελεί ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν. Τον είδαμε στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μαζί με την πρώην συνεργάτιδα και σύζυγό του Φαίη Σκορδά. Ωστόσο τα τηλεοπτικά νούμερα που κατέγραψαν δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικά για τους υπεύθυνους του σταθμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του OPEN, μετά την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παρουσιαστή. Και μάλιστα έχει γίνει και μια πολύ καλή πρόταση, στον παρουσιαστή του πρωινού ANT1, Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε υπογράψει στα μέσα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, συμβόλαιο για 6 μήνες με τον ANT1, με την option φυσικά για ανανέωση ενός ακόμα έτους. Ρήτρα λοιπόν πιθανότατα δεν υφίσταται για να χωρίσει τις δυο πλευρές, παρα μόνο το “θέλω” του ίδιου να παραμείνει στο “Πρωινό” ή να αναλάβει την πρωινή ζώνη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό του χρόνου στο Πρωινό δεν θα βρίσκονται κάποια πρόσωπα. Κάποια από αυτά είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Νάνσυ Παραδεισάνου. Παράλληλα στο δυναμικό του ΑΝτ1 παραμένει ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη από το Pop Up.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ