Στην ΕΡΤ και την νέα σεζόν οι αγώνες βόλεϊ.

Από τη δημόσια τηλεόραση θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αγώνες βόλεϊ. Το άθλημα της πετοσφαίρισης δεν έχει πολύ μεγάλη απήχηση και η ΕΡΤ συμφώνησε να πάρει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων στο ποσό των 50.000 ευρώ!

Η ΕΡΤ θα μεταδίδει τους αγώνες βόλεϊ για την περίοδο 2022 – 2023. Ματς δηλαδή που ήδη μεταδίδονται από την ΕΡΤ3 και τα διαδικτυακά Μέσα της κρατικής τηλεόρασης.

Το deal  που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην κρατική τηλεόραση και την Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αφορά τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης και εκμετάλλευσης του β’ μισού της περιόδου 2021 – 2022, τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών και Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2023, τα Κύπελλα Ελλάδας ανδρών και γυναικών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley. Όσον αφορά την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023, η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα για τους αγώνες Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών για το European League, τα Κύπελλα Ελλάδας, το Πρωτάθλημα Beach Volley, δύο διεθνή τουρνουά Beach Volley, αν αυτά λάβουν χώρα στην Ελλάδα. Τέλος, την μετάδοση των αγώνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Βόλεϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ