Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star Elif, στα επόμενα  επεισόδια της σειράς του STAR που εχει φανατικούς φίλους.

 Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star Elif, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 12 έως Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη σειρά Ελίφ: Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του για την Ασλί. Θα μπορέσει όμως η Ασλί να τον συγχωρήσει; Ο Μαχίρ και η Μελέκ έρχονται λίγο πιο κοντά. Ο Σαφάκ και ο Τουφάν μαλώνουν για τη Ζουλιντέ. Ο Μαχίρ συναντιέται με την Κιγιμέτ για τελευταία φορά

Δευτέρα 12/9 Επεισόδιο 1139

Η Μελέκ, η Ασλί και η Ελίφ ετοιμάζονται να πάρουν μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή τους. Η Ασλί και η Ελίφ θέλουν να το κάνουν, αλλά η Mελέκ έχει τις αμφιβολίες της.
Στη συνέχεια έρχεται και ο Κερέμ και τους δίνει μια νέα ευκαιρία για την απόφασή τους, κάτι που κάνει τις αμφιβολίες της Μελέκ πιο δυνατές. Δεν είναι σίγουρη για την απόφασή της. Η Μελέκ συναντιέται με την πολύχρονη φίλη της Ζουλιντέ και αφού μιλάνε παίρνει μια απόφαση, που θυμώνει πολύ την Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που πρότεινε ο Κερέμ στη Mελέκ και ότι εκείνη το δέχτηκε.

Η Μελέκ θέλει να ανακτήσει τη δύναμη της και το κάνει με έναν τρόπο που ενοχλεί τρομερά την Κιγιμέτ. Η Κιγιμέτ θέλει να δώσει μια λύση οριστική και καλεί κάποιον. Ο Μαχίρ και η Μελέκ έρχονται λίγο πιο κοντά…

Τρίτη 13/9 Επεισόδιο 1140

Όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι σε καλή διάθεση στην έπαυλη. Η Ματσιντέ ανακοινώνει ότι η Μελέκ θα μείνει μαζί τους. Μετά από αυτό, η Κιγιμέτ μιλάει άσχημα για τη Μελέκ. Η Χουμεϊρά δεν μπορεί να το αντέξει αυτό. Μιλάει στη Μελέκ και δηλώνει με ειλικρίνεια ότι λυπάται για λογαριασμό της θείας της. Η Μελέκ θέλει να πει όλα τα γεγονότα αλλά παραμένει σιωπηλή. Στο τέλος, η Μελέκ έρχεται πιο κοντά στη Χουμέιρα και της λέει τα πάντα για την Κιγιμέτ. Η Χουμέιρα παθαίνει σοκ.

Στην έπαυλη, η Γκιουλσούμ παραπονιέται για την Κιγιμέτ. Τότε, η Μελέκ προσπαθεί να την πείσει να μιλήσει όμως η κοπέλα φοβάται. Η Μελέκ και η Ματσιντέ μιλούν μεταξύ τους. Η Μελέκ προσπαθεί να της αποκαλύψει τη φοβερή αλήθεια. Η Ματσιντέ δυσκολεύεται να βγάλει νόημα από τα λόγια της. Ο Μαχίρ ανησυχεί για τη Μελέκ. Θέλει να την προστατέψει και προσπαθεί να καταλάβει γιατί αποφάσισε να δουλέψει ξανά στην έπαυλη. Η Λεμάν είναι χαρούμενη επειδή ο Σαφάκ δεν τα πηγαίνει καλά με τη Ζουλιντέ. Κάθονται γύρω από το τραπέζι αλλά όλοι είναι σε ένταση, λόγω των όσων λέει η Λεμάν για τη Ζουλιντέ.

Την επόμενη μέρα, ο Tουφάν συναντάει τη Ζουλιντέ και την προκαλεί. Η Ζουλιντέ τυφλώνεται από το θυμό της. Στο τέλος, ο Τουφάν αρχίζει να χτυπάει ότι βρίσκει μπροστά του και δύο άντρες έρχονται για βοήθεια. Ο Τουφάν δραπετεύει. Στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Λεμάν. Ο Σαφάκ και ο Τουφάν μαλώνουν για τη Ζουλιντέ…

Τετάρτη 14/9 Επεισόδιο 1141

Η Μελέκ αποφασίζει τελικά να μιλήσει για τις ανησυχίες της στη Χουμέιρα. Η επιστροφή της Κιγιμέτ κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Η Κιγιμέτ προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τη Χουμεϊρά. Η Ζουλιντέ πιστεύει ότι μόνο αν κάνει αναφορά για τον Tουφάν στην αστυνομία θα καταφέρει να τον ξεφορτωθεί.

Ωστόσο, ο Σαφάκ δεν είναι χαρούμενος με την απόφασή της και προσπαθεί να τη σταματήσει. Είναι και πάλι ο Τουφάν που κερδίζει από αυτή την κατάσταση. Η Γκιουλσούμ προσπαθεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει ή όχι. Η κατάσταση με το ματωμένο πουκάμισο πρόκειται να βάλει φωτιά στην έπαυλη…

Πέμπτη 15/9 Επεισόδιο 1142

Η Xουμεϊρά κάνει μερικές ερωτήσεις στην Κιγιμέτ για να μάθει αν λέει ψέματα. Η Χουμέιρα γίνεται πιο καχύποπτη με τη θεία της. Η Χουμέιρα και η Μελέκ κρατούν αυτή την υπόθεση ως μυστική μεταξύ τους. Προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ψέματα της Κιγιμέτ. Η Μελέκ λεει στη Χουμεϊρά ότι η Κιγιμέτ άλλαξε τα χάπια της Mατσιντέ για να τη δηλητηριάσει. Και αυτή είναι ο λόγος που η Μελέκ μπήκε στη φυλακή. Η Χουμέιρα την πιστεύει και αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Χουμέιρα μιλάει στον Λεβέντ και σχεδιάζουν να κάνουν ένα ταξίδι για να μάθουν περισσότερα για το παρελθόν της Κιγιμέτ.

Η Κιγιμέτ ακούει μια συζήτηση ανάμεσα στη Mελέκ και τη Χουμεϊρά. Φοβάται και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με ευγένεια και χαρά. Προσκαλεί τον Λεβέντ για δείπνο και εκεί επαινεί τη Χουμεϊρά. Η Χουμεϊρά δεν είναι ευχαριστημένη με αυτή την κατάσταση καθώς είναι καχύποπτη μαζί της και την ανησυχεί το γεγονός ότι η Κιγιμέτ δεν συμπεριφέρεται, όπως συνηθίζει. Ο Κερέμ νοσταλγεί ακόμα την Ασλί. Κοιτάζει τη φωτογραφία της και λυπάται. Η Χουμεϊρά το αντιλαμβάνεται αυτό και νιώθει άσχημα για τον αδελφό της…

Παρασκευή 16/9 Επεισόδιο 1143

Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτηση του Κερέμ και της Χουμεϊρά για την Ασλί. Ο Κερέμ λέει στην αδελφή του ότι νιώθει τύψεις επειδή κατηγόρησε την Ασλί νομίζοντας ότι είχε σχέση. Η Μελέκ διστάζει να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με την Aσλί. Η Χουμεϊρά αποφασίζει να πάει στην πατρίδα της Κιγιμέτ μαζί με τον Λεβέντ για να μάθει ό,τι μπορεί αλλά δεν λένε τίποτα σε κανέναν.

Η Kιγιμέτ κάνει ένα κόλπο στον Mαχίρ για να τον πείσει να συναντηθεί μαζί της. Η Μελέκ αποφασίζει να μοιραστεί, όσα άκουσε από τον Κερέμ, με την Ασλί και εκείνη τηλεφωνεί στη συνέχεια αμέσως στον Κερέμ. Η Χουμεϊρά και ο Λεβέντ δεν μπορούν να βρουν τίποτα στη γειτονιά της Κιγιμέτ και απελπίζονται. Τελικά βρίσκουν μια γυναίκα που γνωρίζει την Κιγιμέτ. Η γυναίκα δεν θυμάται πολλά αλλά τους δίνει μερικές συγκλονιστικές πληροφορίες. Η Κιγιμέτ έχει έναν γιο!

Η Ασλί συναντά τον Κερέμ και εκείνη διαμαρτύρεται έντονα για τις υποθέσεις, που έκανε εις βάρος της. Ο Κερέμ δεν μπορεί να πει τίποτα, νιώθει τύψεις και μετανιώνει που δεν την εμπιστεύτηκε. Ο Μαχίρ συναντιέται με την Κιγιμέτ για τελευταία φορά και σπάει όλους τους δεσμούς μεταξύ τους. Δεν θέλει να μπλέξει άλλο στα κακοήθη σχέδιά της. Ο Κερέμ εξομολογείται τον έρωτά του για την Ασλί. Θα μπορέσει όμως η Ασλί να τον συγχωρήσει;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ