Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star Elif, στα επόμενα  επεισόδια της σειράς του STAR που εχει φανατικούς φίλους.  Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια Ο Κερέμ είναι απογοήτευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί γι’ αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. «Δεν υπάρχει […]

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Star Elif, στα επόμενα  επεισόδια της σειράς του STAR που εχει φανατικούς φίλους.

 Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ο Κερέμ είναι απογοήτευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί γι’ αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. «Δεν υπάρχει περίπτωση να με συγχωρέσει έτσι όπως της φέρθηκα! Αν έβλεπες το βλέμμα της, με κοιτούσε με μίσος! Δεν θέλει να με δει ποτέ ξανά», λέει εκείνος και η Χουμεϊρά του κρατά το χέρι και του λέει μια καλή κουβέντα: «Θα δεις που όλα θα πάνε καλά». Οι εξελίξεις στη σειρά του Star Ελίφ θα είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια…

η Μελέκ είναι ελεύθερη

Στο μεταξύ, ο Λεβέντ της ετοιμάζει μια έκπληξη όταν την πηγαίνει για πικ νικ και η Χουμεϊρά νιώθει σαν να ζει σε ένα όνειρο και βρίσκεται στα σύννεφα, ενώ ο αγαπημέvos της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Ο Μαχίρ πηγαίνει να δει τη Μελέκ παρόλο που δεν είναι μέρα επισκεπτηρίου και η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. «Ηρθα να σας δω για τελευταία φορά! Οταν βγεις από εδώ θα συναντηθείς με την Ελίφ και όλα θα πάρουν πια τον δρόμο τους», της λέει. Η Μελέκ τον κοιτάζει με απορία και δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, ενώ φεύγοντας τον ρωτάει αν ήθελε στην πραγματικότητα να της πει κάτι άλλο. Εκείνος την αγκαλιάζει σφιχτά. Φυσικά, η Μελέκ δεν βγάζει νόημα από τη συμπεριφορά του. Από την άλλη πλευρά, η Κιγιμέτ καλεί τον Μαχίρ επίμονα αλλά δεν καταφέρνει να μιλήσει μαζί του. Αργότερα ο Μαχίρ επισκέπτεται την Φικρέτ και ομολογεί τα πάντα στη δικηγόρο. όλη την αλήθεια για την πλεκτάνη της Κιγιμέτ.

Παράλληλα η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στον ψυχολόγο, αλλά στον δρόμο συναντούν τον Τουφάν και ο μικρός τον κοιτάζει με φόβο, ενώ η Ζουλιντέ προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά. Την ίδια ώρα η Λεμάν διαβάλλει μητέρα και γιο στον Σαφάκ, ο οποίος υποστηρίζει την οικογένειά του.

Είναι η μέρα της δίκης και οι φίλες της Μελέκ την προετοιμάζουν γι’ αυτή τη σπουδαία στιγμή. Η Ελίφ ξυπνάει χαρούμενη, ωστόσο βλέπει ένα ματωμένο πουκάμισο στο δωμάτιο. Οταν η Κιγιμέτ έρχεται και τη βλέπει, τρελαίνεται και της φέρεται απαξιωτικά: «Θα σε συμβούλευα να μη χαίρεσαι και πολύ σήμερα! Η μάνα σου δεν πρόκειται ποτέ να βγει από τη φυλακή». Ενώ η Ελίφ ανυπομονεί να δει τη μητέρα της, η Ασλί και ο Μαχίρ αναζητούν τη Φικρέτ. Η δίκη πρόκειται να ξεκινήσει αλλά η δικηγόρος δεν έχει εμφανιστεί.

Στη γειτονιά η Λεμάν, με πρόφαση την αρρώστια μιας φίλης της, στέλνει τη Ζουλιντέ να πάει να δει αν είναι καλά, αλλά στον Σαφάκ λέει ψέματα πως η γυναίκα του πήγε βόλτα. Οταν επιστρέφει η Ζουλιντέ, δεν μπορεί να πιστέψει το ψέμα της πεθεράς της. Παίρνει τον Σαφάκ να περπατήσουν, αλλά η συνάντηση με τον Τουφάν προκαλεί αιμορραγία στην πληγή του.

Το δικαστήριο τελειώνει και η απόφαση είναι πως η Μελέκ είναι ελεύθερη! Τα καλά νέα φτάνουν και στη φυλακή και στον θάλαμο αρχίζουν τις προετοιμασίες του αποχαιρετισμού. Στην έπαυλη όλοι, εκτός από την Κιγιμέτ, είναι χαρούμενοι με την εξέλιξη της δίκης. Οι κρατούμενες στην πτέρυγα της Μελέκ οργανώνουν μια μικρή γιορτή και το επόμενο πρωί εκείνη αποφυλακίζεται και ο Μαχίρ με την Ασλί την περιμένουν για να τη γυρίσουν σπίτι της.

Η Χουμεϊρά ετοιμάζεται να πάει την Ελίφ στο σπίτι της Μελέκ, αλλά την τελευταία στιγμή ο Κερέμ λέει ότι την πάει εκείνος και όλοι χαίρονται με την αλλαγή του. Η Μελέκ και η Ελίφ αγκαλιάζουν η μια την άλλη και είναι τόσο χαρούμενες. Η Μελέκ είναι ευγνώμων στον Μαχίρ γιατί βγήκε από τη φυλακή χάρη σε αυτόν και τις προσπάθειές του.

Ο Κερέμ θέλει να μιλήσει μόνος στη Μελέκ γιατί νιώθει ένοχος για όσα έκανε και είπε εναντίον της: «Θέλω να σε εμπιστευτώ ξανά! Σε παρακαλώ πες μου όσα γνωρίζεις για το ποιος μπορεί να προκάλεσε το κακό στη μητέρα μου μπλέκοντας εσένα! Πες μου όλα όσα ξέρεις, σε παρακαλώ», της λέει και εκείνη είναι σκεπτική.

Το βράδυ η Κιγιμέτ αποφασίζει να αντιμετωπίσει την ίδια τη Φικρέτ. Πάνω στον καβγά η δικηγόρος αποκαλύπτει: «Είστε μια εγκληματίας που έκλεισε στη φυλακή μια μάνα και τη χώρισε από το παιδί της, που προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή της και που χρησιμοποιεί μέχρι και τον ίδιο της τον γιο για τα σχέδιά της». Η Κιγιμέτ σοκάρεται καθώς δεν πίστευε ποτέ πως ο Μακίρ θα την πρόδιδε έτσι! Η Κιγιμέτ αρπάζει από την τσάντα τής δικηγόρου τον φάκελο της Μελέκ και προσπαθεί να τον καταστρέψει, αλλά η Φικρέτ την εμποδίζει. Προσπαθεί να πάρει την αστυνομία τηλέφωνο όταν η Κιγιμέτ, σε απόλυτη παραφροσύνη, αρπάζει ένα σίδερο και χτυπάει θανάσιμα τη δικηγόρο που πέφτει νεκρή.

Η Κιγιμέτ σοκάρεται και προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Ετσι πηγαίνει στο δάσος και ανοίγει έναν λάκκο, όπου θάβει τη δικηγόρο. Στη συνέχεια βάζει φωτιά στο αμάξι της Φικρέτ και ρίχνει να καεί και όλος ο φάκελος της υπόθεσης της Μελέκ. Η Κιγιμέτ μονολογεί: «Σκότωσες πια την παλιά Κιγιμέτ και μια άλλη γεννήθηκε. Οσο είσαι σατανική, είσαι δυνατή και τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει και να σε ρίξει! Θα το δουν όλοι πια αυτό! Ολοι θα δουν τώρα πια τη νέα Κιγιμέτ και θα πληρώσουν όσοι σου προκάλεσαν κακό».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ