Ποικιλία υπάρχει στις auditions του X Factor.

Ποικιλία υπάρχει στις auditions του X Factor! Μια διαγωνιζόμενη κατάφερε και με την ιστορία και με την ερμηνεία της να εντυπωσιάσει τους κριτές του talent show.

Μια κοπέλα με την ερμηνεία της και το «Wings» της Birdy κατάφερε να κλέψει την καρδιά των κριτών. Η Άρτεμις Κυριακοπούλου βρέθηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές του σόου του MEGA για να δοκιμάσει την τύχη της στο X Factor έχοντας αφήσει την Αγγλία και τη μουσική του δρόμου.

Κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την Μαρίζα Ρίζου να της λεέι: : «Είσαι η αγαπημένη μου τραγουδίστρια που έχω ακούσει στο παιχνίδι μέχρι τώρα».

«Στην Αγγλία ο κόσμος εμψυχώνει και λατρεύει τους μουσικούς του δρόμου. Μπορείς να ζήσεις από αυτό», ανέφερε η 25χρονη τραγουδίστρια. Να σημειώσουμε εδώ ότι η διαγωνιζόμενη σπούδασε φυσιοθεραπεία στην Αγγλία και ήταν μουσικός του δρόμου.

«Έβγαλες ένταση σε ντεσιμπέλ και μέσα από την ψυχή σου. Δηλώνω ψαρωμένος!», ήταν τα λόγια του ο Χρήστου Μάστορα. Ενθουσιασμένος και ο Μιχάλης Κουινέλης. Ο τραγουδιστής των Stavento σχολίασε: «Δεν θα δουλέψεις μόνη σου τη φωνή σου, γιατί θα είμαστε κι εμείς εκεί» και μετά της έδωσε και το δικό του «ναι» για να περάσει η Άρτεμις στην επόμενη φάση του X Factor!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ