Ο Αντώνης Κανάκης το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» σχεδιάζουν μια νέα τηλεοπτική συνεργασία. Ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Open. Σύμφωνα με την πληροφορίες, την προηγούμενη Δευτέρα, ο παρουσιαστής είχε ραντεβού με τη διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη. Όπου του πρότειναν και τη θέση του […]

Ο Αντώνης Κανάκης το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» σχεδιάζουν μια νέα τηλεοπτική συνεργασία. Ο Αντώνης Κανάκης φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με το Open.

Σύμφωνα με την πληροφορίες, την προηγούμενη Δευτέρα, ο παρουσιαστής είχε ραντεβού με τη διοίκηση του Open στη Θεσσαλονίκη. Όπου του πρότειναν και τη θέση του συμβούλου προγράμματος του σταθμού! Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους. Η οποία θα βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων της Πόπης Τσαπανίδου.

Ο Αντώνης Κανάκης ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει. Μάλιστα, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, ο χρόνος μετρά αντίστροφα και το τρέιλερ του νέου «Ράδιο Αρβύλα» στον σταθμό με τον Αντώνη Κανάκη να ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ