Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που προκαλούσε σε κάθε εμφάνιση της και να ανέβαζε την θερμοκρασία και ήξερε να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά πετάει και κάτι μαργαριτάρια, και ο κόσμος την πήρε χαμπάρι και εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να την “γράφει κανονικά”. Ο […]

Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που προκαλούσε σε κάθε εμφάνιση της και να ανέβαζε την θερμοκρασία και ήξερε να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά πετάει και κάτι μαργαριτάρια, και ο κόσμος την πήρε χαμπάρι και εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να την “γράφει κανονικά”.

Ο καθένας εκεί που πρέπει. Δεν γίνεται από το ροζ συννεφάκι σου να κατεβαίνεις και να κάνεις μαθήματα ζωής αγαπητή influencer. Και μάλιστα στους ανθρώπους του μεροκάματου. 

Η άλλοτε πολύ δυνατή influencer τώρα βλέπει τον λογαριασμό της στο Instagram να γίνεται μικρότερος καθημερινά χάνοντας εκατοντάδες followers …και να της λένε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΝΑΡΑ.

Πολλοί την κατηγορούν ανοιχτά ότι έχει “καβαλήσει” το καλάμι. Για την ακρίβεια το έχει μαζί της και κάνει βόλτες.

Τα κανάλια δεν την έχουν πλέον στην λίστα τους. Μοναδική της λύση και σωσίβιο είναι ο Κοκλώνης, που έχουν καλές σχέσεις. Μόνο αυτός αν την πάρει στο σόου του μπορεί να σώσει τα προσχήματα.

Η θέση της για μια θέση μέντορα ή επιτροπής στο «Glam Wars», το νέο ριάλιτι του OPEN την έβγαλε από την λίστα του, και δυσκολεύει πλέον πολύ η συμμετοχή της στο  μελλοντικό All Star Μy Style Rocks τα στελέχη της Ελληνικής Acun Medya την έχουν εκτός λίστας. Άλλωστε ο Ατζούν έχει και προηγούμενα μαζί της. Δεν ξεχνάει ότι πέρσι του είχε ρίξει χυλόπιτα για το survivor 4.

Αλλά η Τούνη κάνει την κίνηση της. Παίζει τα ρέστα της.

Λίγο με το ¨αίσθημα”

Από την μία έχει φουλάρει την ιστορία της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για να ξαναβγεί στον αφρό της δημοσιότητας, αν και δεν τραβάει και τόσο. Βλέπετε ο κόσμος έχει πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί ειδικά αυτήν την περίοδο.

Μεγάλα δώρα στο instagram, αλλά…
Άρχισε να μοιράζει πλούσια δώρα στους ακολούθους της στο insta. Είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει την πτώση της, αλλά πρόσκαιρα.

Μοιράζει Iphone και λεφτά και είναι μια συνταγή αξιόπιστη, για να μαζέψεις κόσμο. Αλλά όσο δεν καταλαβαίνει ότι είναι απλά μια influencer, και τίποτα παραπάνω, τόσο θα εκτίθεται με αυτά που λέει..

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ