Η Marilena Animado και η σχέση της με τον Κώστα Μανωλά.

Η Marilena Animado έχει κάνει πολύ δυναμική είσοδο στην ελληνική μουσική. Είναι η νέα «βασίλισσα» των Kings και το «Madame» ήδη σαρώνει στο Youtube με 11.000.000 προβολές  και περισσότερα από 50.000 videos στο Tik Tok σε μόλις τρεις εβδομάδες.

Ποια η σχέση όμως της ανερχόμενης νεαρής τραγουδίστριας με τον Κώστα Μανωλά; Έχουν γεννηθεί και οι δύο στην Νάξο και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο (στο Γυμνάσιο και στο Ενιαίο Λύκειο του νησιού). Βέβαια μετά το τέλος των σχολικών τους υποχρεώσεις χάθηκαν λιγάκι όπως είναι λογικό.

«Ο Κώστας ήταν γεννημένος αθλητής, πάντα αγαπούσε το ποδόσφαιρο και ήταν αφοσιωμένος σε αυτό. Ήταν σεβαστικό παιδί στο σχολείο, πολύ αγαπητό και είχε από τότε κοντά του τους φίλους του που μαθαίνω πως έχει ακόμη. Είχα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, την Φλώρα, καθώς γνωρίζονταν οι οικογένειές μας. Είχαμε κοινές παρέες, η Νάξος είναι, άλλωστε, μια κλειστή κοινωνία που όλοι ξέρουμε ο ένας τον άλλον.

Όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο κάνω pole dancing οπότε είναι κι ένα άθλημα – αν το πεις έτσι – που παρακολουθώ πολύ! Δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά χαίρομαι με την πορεία του Κώστα Μανωλά του Ολυμπιακού γιατί πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στη Νάξο!

Προέρχομαι από οικογένεια Ολυμπιακών, έχω ακόμα τον «Θρυλέων» που μου είχε πάρει ο αδελφός μου όταν είμασταν παιδιά! Τώρα δεν προλαβαίνω λόγω υποχρεώσεων να παρακολουθώ στενά, αλλά πάντα θα χαρώ με μια νίκη του. Μόλις βρω λίγο χρόνο, θα πάω άμεσα στο γήπεδο να τον δω», δήλωσε η Marilena Animado για τον Κώστα Μανωλά για τη σχέση τους και έδωσε και την υπόσχεσή της.

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ