Ξεχασιάρης φαίνεται ότι είναι ο Salt Bae και του ξέφευγαν μερικές αποδείξεις. Είναι και φουλ σεζόν, που να προλάβει, να μαγειρεύει, να σερβίρει, και να κόβει αποδείξεις;

Νουσρέτ (Salt Bae) – Γνωστό ότι ο Τούρκος πουλάει πολύ, και η πελατεία του είναι η αφρόκρεμα των απανταχού επωνύμων.  Φυσικά τα εστιατόρια του θησαυρίζουν. Τα περισσότερα γιατί κάποια άλλα κλείνουν.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός με το παρατσούκλι Salt Bae, είναι Tούρκος σεφ και εστιάτορας κουρδικής καταγωγής, ο οποίος κατέχει τη Nusr-Et, μια αλυσίδα ψησταριών. Η τεχνική του για την προετοιμασία και καρύκευμα κρεάτων, καθώς και ο τρόπος αλατίσματος, έγινε διαδικτυακό viral.

Ο Γκιοκτσέ έγινε ευρύτερα γνωστός τον Ιανουάριο του 2017, μέσα από μια σειρά βίντεο στο Διαδίκτυο όπου τον δείχνουν να κόβει το κρέας και να πασπαλίζει το αλάτι με το δικό του τρόπο.

Η φήμη του ήρθε από ένα  βίντεο, με τίτλο “Ottoman Video”, το οποίο δημοσιεύτηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017, στο λογαριασμό του εστιατορίου του στο Twitter.

Έγινε δημοφιλέστατο στο Instagram. Απέκτησε το ψευδώνυμο “Salt Bae”, λόγω του περίεργου τρόπου πασπαλίσματος του αλατιού. Λόγω της δημοφιλίας που απέκτησε από το βίντεο, η επιχείρηση και το πελατολόγιό του εκτοξεύτηκε.

Το πελατολόγιο του είναι γεμάτο από σταρ της showbiz αλλά και του αθλητισμού. Πολλοί ποδοσφαιρικοί αστέρες πάνε συχνά σ κάποιο εστιατόριο του για να τον δουν να τους σερβίρει με τον μοναδικό του τρόπο, αλλά και να απολαύσουν τις νοστιμιές του.

Πρόσφατα στην Αμερική – Βοστώνη το εστιατόριο του εκεί έκλεισε προσωρινά, μετά από πολλες καταγγελίες πελατών του. Ο λόγος ήταν ότι δεν τηρούσε κανένα μέτρο προφύλαξης για τον κορονοϊό. Και μιλάμε για μια χώρα που τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, και αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

Σειρά πήρε η Μύκονος.

Ξεχασιάρης φαίνεται ότι είναι ο Salt Bae και του ξέφευγαν μερικές αποδείξεις. Είναι και φουλ σεζόν, που να προλάβει, να μαγειρεύει, να σερβίρει, και να κόβει αποδείξεις;

Το κλιμάκιο της εφορίας  διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη λειτουργία της επιχείρησης, δηλαδή είχαν υποψίες ότι δεν κόβονται αποδείξεις.

Την Πέμπτη δύο κλιμάκια επέστρεψαν στο εστιατόριο και βρήκαν ότι για λογαριασμό 1.000 περίπου ευρώ, δεν είχε κοπεί απόδειξη.Στην συνέχεια σφράγισαν την επιχείρηση για 48 ώρες.

Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Συνταγές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ