Mad Video Music Awards: Η μεγάλη μουσική γιορτή που λατρέψαμε επί 18 χρόνια επιστρέφει για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του MEGA στις 25 Ιουνίου. Η συνεργασία – φωτιά του Γιώργου Μαζωνάκη & του Κωνσταντίνου Αργυρού Οι λαμπεροί καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη βραδιά των βραβείων και μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του […]

Mad Video Music Awards: Η μεγάλη μουσική γιορτή που λατρέψαμε επί 18 χρόνια επιστρέφει για δεύτερη χρονιά αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του MEGA στις 25 Ιουνίου.

Η συνεργασία – φωτιά του Γιώργου Μαζωνάκη & του Κωνσταντίνου Αργυρού

Οι λαμπεροί καλλιτέχνες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη βραδιά των βραβείων και μιλούν αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα έχουμε για 18η φορά τα μουσικά βραβεία MAD AWARDS. Μετά από καιρό θα δούμε να υπάρχουν θεατές που θα κάθονται και θα είναι περί τους 1.000 στην αίθουσα. Αλλά την παράσταση θα κλέψουν τα λαμπερά ντουέτα της βραδιάς.

Σίγουρα ένα ντουέτο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον είναι αυτό της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Χρήστο Μάστορα που θα ερμηνεύσουν μια διασκευή του ΄Έλα που φοβάμαι’. Ενδιαφέρον θα έχει και η συνεργασία της Josephine με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ο Θέμης Γεωργαντάς, ο φετινός παρουσιαστής των Mad Video Music Awards, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!».

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα παρασκήνια των Mad Video Music Awards 2021, και συνάντησε τους Alcatrash που ετοιμάζου ένα μοναδικό ντουέτο στη σκηνή των μουσικών βραβείων με τον Τριαντάφυλλο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ