Love It: Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από […]

Love It: Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή.

Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού. Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της, και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά.

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται;

Μπορεί το Love it να πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις, αφού ξεπέρασε τον μέσο όρο που είχε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.  Οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να προχωρήσουν στη ριζική του ανανέωση. Έτσι, τόσο στην ομάδα που βρίσκεται μπροστά όσο και σε αυτήν πίσω από τις κάμερες θα υπάρξουν αποχωρήσεις, αλλά και προσθήκες.

Ήδη πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, αποχώρησαν από την εκπομπή ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Δήμητρα Παλούδη που είχαν αναλάβει την αρχισυνταξία. Ο μεν Βασίλης συμφώνησε με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η δε Παλούδη με το «Πάμε Δανάη».

Στη θέση τους θα βρίσκεται ο Νίκος Σερεμετάκης και η Μάρτζυ Λαζάρου. Η Μάρτζυ, που θα έχει ενισχυμένο ρόλο πίσω από τις κάμερες.  Ουσιαστικά η μόνη από τους συμπαρουσιαστές της Ιωάννας Μαλέσκου που θα έχει και του χρόνου μία θέση στο πάνελ. Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Μάνος Μαγιάτης φαίνεται ότι δεν συνεχίζουν. Στην παρέα θα μπαίνει και θα βγαίνει ανάλογα με τη θεματολογία η προερχόμενη από το «Πάμε Δανάη» Σίσσυ Καλλίνη.

Τι γίνεται με τα επόμενα δύο άτομα που αναζητούνται; Η αρχική σκέψη των υπεύθυνων ήταν στην τηλεοπτική παρέα της Ιωάννης να είναι δύο άντρες και μία γυναίκα, όπως και πέρσι. Ωστόσο, αυτό ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, καθώς έγιναν κάποια δοκιμαστικά και θα γίνουν και άλλα την επόμενη εβδομάδα.

Κόσμος και κοσμάκης στο στούντιο

Ο Κώστας Μαρτάκης, του οποίου το όνομα ακούστηκε πολύ την τελευταία εβδομάδα, δεν έχει περάσει από δοκιμαστικό.  Σε αντίθεση με τον Σάκη Κατσούλη, τον νικητή του Survivor. Ο Σάκης είναι εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος θέλει να τον αξιοποιήσει.

Θετικές εντυπώσεις σε δοκιμαστικό που έγινε άφησε και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.  Πέρσι συνεργάστηκε με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εκπομπή της Μαλέσκου ακούστηκε και το όνομα της Αφροδίτης Γραμέλλη. Αλλά τελικά θα συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει νέος γύρος δοκιμαστικών, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Znews.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό έδωσε το σύνθημα για την νέα σεζόν:

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα, όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους, κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί! Τι άλλο; Όσα αγαπάμε» ακούγεται να λέει.

 Το trailer της εκπομπής της βρίσκεται στον «αέρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ