Τον τελευταίο διάστημα όλοι βιώσαμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τα lockdown να διαδέχονται το ένα το άλλο. Με τις εντατικές να γεμίζουν, με κλειστά καταστήματα και απαγόρευση κυκλοφορίας σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε υποστεί μία μεγάλη ψυχολογική φθορά. Αποκλεισμένοι από κάθε τι μας έφτιαχνε την διάθεση προσαρμοστήκαμε σε ένα αυστηρό και μακροχρόνιο lockdown. Αυτό το μέτρο […]

Τον τελευταίο διάστημα όλοι βιώσαμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τα lockdown να διαδέχονται το ένα το άλλο. Με τις εντατικές να γεμίζουν, με κλειστά καταστήματα και απαγόρευση κυκλοφορίας σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε υποστεί μία μεγάλη ψυχολογική φθορά. Αποκλεισμένοι από κάθε τι μας έφτιαχνε την διάθεση προσαρμοστήκαμε σε ένα αυστηρό και μακροχρόνιο lockdown.

Αυτό το μέτρο είναι σκέτη τρέλα 

Με την άρση των μέτρων, την οποία όλοι περιμέναμε σαν τρελοί, επιτέλους θα μπορούμε να επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας. Ρυθμούς που κοντέψαμε να ξεχάσουμε όλον αυτόν τον καιρό. Με τα νέα μέτρα να μας επιτρέπουν να απολαύσουμε ότι έχουμε στερηθεί όλον αυτό τον καιρό. Σχεδόν όλα!!!

Ενώ έχει γίνει η άρση των περισσότερων μέτρων της καραντίνας ένα μέτρο για κάποιο ανεξήγητο λόγο συνεχίζει και εφαρμόζεται. Και φυσικά αναφερόμαστε στο όριο για την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Ενώ με τα καταστήματα να λειτουργούν κανονικά, την εστίαση να έχει επαναλειτουργήσει και τις μετακινήσεις να είναι ελεύθερες φαίνεται πως μοιάζει ακατανόητο έως και παράλογο η απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά τις 00:30.
Ένα μέτρο αχρείαστο θα λέγαμε μιας και η κυκλοφορία των πολιτών επιτρέπεται όλη την ημέρα χωρίς κανέναν περιορισμό.

Αναλογιζόμενοι την πρόθεση της κυβέρνησης να προστατέψει τους πολίτες αλλά κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει την συνέχεια της εφαρμογής αυτού του μέτρου.
Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επιτυγχάνεται κάτι σημαντικό.

Θα μας τρελάνουν τελείως!

Με τα καταστήματα γεμάτα κόσμο όλη την ημέρα σίγουρα ο ιός δεν ξεσαλώνει μετά τις 00:30 το βράδυ.
Περιορίζοντας τον καθένα μας έστω για μία μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο η απαγόρευση κυκλοφορίας επιμένει να μας θυμίζει τον περιορισμό, την επιβολή και τον εξαναγκασμό σε πράγματα που σίγουρα δεν είναι επιλογή μας.

Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή και αυτό το μέτρο θα καταργηθεί. Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών κανείς δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί ότι θα συνεχίζεται να εφαρμόζεται το μέτρο. Γιατί καλοκαίρι και – απαγόρευση δεν συναντιούνται πουθενά.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ