Το 2021 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η χρονιά του Facebook. Χαρατηριστικό ήταν ότι ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή ονόματος (Meta). Σύμφωνα με έρευνα του Yahoo Finance, το Facebook στέφθηκε η χειρότερη εταιρία για το 2021. Η Yahoo Finance κάθε χρόνο μοιράζει βραβεία για την καλύτερη και χειρότερη εταιρία της χρονιάς. Κορυφαία αναδείθηκε η Microsoft, […]

Το 2021 αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η χρονιά του Facebook. Χαρατηριστικό ήταν ότι ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή ονόματος (Meta). Σύμφωνα με έρευνα του Yahoo Finance, το Facebook στέφθηκε η χειρότερη εταιρία για το 2021.

Η Yahoo Finance κάθε χρόνο μοιράζει βραβεία για την καλύτερη και χειρότερη εταιρία της χρονιάς. Κορυφαία αναδείθηκε η Microsoft, ενώ χειρότερη το Facebook, που πλέον θα λέγετε Meta.

Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 1000 άτομα, με το άνω των 50% να ψηφίζουν για χειρότερη εταιρία το Facebook. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η κινεζική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Alibaba

Το Facebook συγκέντρωσε πολλά παράπονα, με τα περισσότερα να έχουν να κάνουν με θέματα λογοκρισίας. Ένας από τους ερωτηθέντες είπε ότι το Facebook θα μπορούσε να καθαρίσει την εικόνα του αναγνωρίζοντας και ζητώντας συγγνώμη για ό,τι έκανε και δωρίζοντας ένα “σεβαστό ποσό” των κερδών του σε ένα ίδρυμα για να βοηθήσει στην αναστροφή της ζημιάς που προκάλεσε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ