Σόι πάει το βασίλειο στην οικογένεια Μασκ.

Ο πατέρας του Έλον Μασκ, ο Έρολ τεκνοποίησε με τη θετή του κόρη και όπως λέει χαρακτηριστικά σκοπός του ανθρώπου στον πλανήτη είναι να αναπαράγεται.
Πέραν λοιπόν της δικαστικής διαμάχης του με το twitter ο Μασκ έχει να διαχειριστεί και οικογενειακά ζητήματα από ότι φαίνεται.
Τo 2019 ο Έρολ Μασκ, ο 76χρονος πατέρας του Έλον, απέκτησε αθόρυβα ένα παιδί, ένα κοριτσάκι, με τη θετή του κόρη Jana Bezuidenhout.
Σε δήλωση του στην The Sun είπε «Δεν ήταν μια προγραμματισμένη εγκυμοσύνη», δήλωσε. «Αλλά ζούσαμε μαζί. Η Χάνα έμεινε εδώ για περίπου 18 μήνες μετά τη γέννηση του Rushi».
Αν και 41 χρόνια μεγαλύτερος της ο Έρολ ήταν πατριός της από τότε που η γυναίκα ήταν 4 ετών.
Αυτή τη στιγμή πάντως δεν μένουν μαζί και ο Έρολ είχε δηλώσει «Αυτό το πράγμα δεν είναι πρακτικό. Γίνεται 35 στα επόμενα γενέθλιά της, οπότε, προχωράει. Αν ζω ακόμη, μπορεί τελικά να καταλήξει πάλι μαζί μου. Είναι δύσκολο. Θα προτιμούσα να τους έχω εδώ. Αλλά η Γιάνα ήρθε και πέρασε μερικές μέρες εδώ πριν περίπου έξι μήνες και τα παιδιά άρχισαν να μου την δίνουν στα νεύρα».
Από κει και πέρα δείχνει ότι έχει πλήρη ταύτιση με τον μεγιστάνα γιο του στο θέμα των παιδιών και ανέφερε «Το μόνο πράγμα για το οποίο βρισκόμαστε στη Γη είναι για να αναπαραγόμαστε», είπε. «Αν μπορούσα να κάνω άλλο ένα παιδί, θα το έκανα. Δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην το κάνω».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ