Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κλείσει για να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ζώνης 10:00 με 13:00 του OPEN. Μια αξιόλογη επιλογή με την πετυχημένη performer. Στο παρελθόν όπως θυμόμαστε είχε δοκιμαστεί στην απογευματινή ζώνη του APLHA με αρκετή επιτυχία. Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πιστεύουν ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την πρωινή τους ζώνη. […]

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κλείσει για να αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ζώνης 10:00 με 13:00 του OPEN. Μια αξιόλογη επιλογή με την πετυχημένη performer.

Στο παρελθόν όπως θυμόμαστε είχε δοκιμαστεί στην απογευματινή ζώνη του APLHA με αρκετή επιτυχία. Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη πιστεύουν ότι είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την πρωινή τους ζώνη. Μάλιστα είχε συζητηθεί το όνομα της και για ένα καθημερινό ριάλιτι μόδας.

Αυτό που είχε βγει πολύ πρόσφατα στην επιφάνεια είναι ότι το κανάλι είχε σκεφτεί να πάρει πακέτο Μαγγίρα και Μάζη στην παρουσίαση. Ως γνωστόν ο Δημήτρης Μάζης είναι ο σύζυγος της Μπέττυ Μαγγίρα.  Ο σταθμός ήθελε πολύ να τους έχει σαν τηλεοπτικό ζευγάρι στην παρουσίαση της πρωινής ζώνης.

Αλλά τελικά ο Δημήτρης Μάζης όπως μάθαμε προτίμησε την άλλη του μεγάλη του αγάπη και θα παίζει για την ομάδα πόλο της ΑΕΚ.

Αλλά στο κανάλι βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς για να στελεχώσουν με τον καλύτερο τρόπο την νέα πρωινή εκπομπή. Βλέπουμε να περνάνε δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, ΤikΤοκers και stand up comedians.

Θέλουν να βάλουν στην εκπομπή και μια πιο κεφάτη νότα στην νέα πρωινή ζώνη και να είναι πιο φιλική με το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δοκιμαστικό πέρασαν δύο γνωστοί ηθοποιοί. Οι Δημήτρης Μακαλιάς και ο Πρόδρομος Τοσουνίδης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ