Η Ελενα Παπαρίζου μίλησε στην Μαρία Ηλιάκη για σημαντικά θέματα. Και μεταξύ άλλων ξέσπασε για το body shaming. Η τραγουδίστρια ξέσπασε πραγματικά κατά του body shaming. Και σχολίασε  τα σχόλια που δέχεται στα social media και για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη.  «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία […]

Η Ελενα Παπαρίζου μίλησε στην Μαρία Ηλιάκη για σημαντικά θέματα. Και μεταξύ άλλων ξέσπασε για το body shaming.

Η τραγουδίστρια ξέσπασε πραγματικά κατά του body shaming. Και σχολίασε  τα σχόλια που δέχεται στα social media και για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Ανδρέα Καψάλη.

 «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να αλληλοστηριζόμαστε, να θαυμάζουμε η μία την άλλη. Ποιος έχει στήσει όλα αυτά τα πρέπει; Αντί να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι συνάνθρωποι, ασχολούμαστε με τον αν έχει κάποια κυτταρίτιδα και παραπάνω κιλά.

Θεωρώ ότι τα social media θέλουν προσοχή. Η συμβολή μου για τις γυναίκες είναι να φροντίζουμε πρώτα από όλα τον εαυτό μας, να αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, γιατί έτσι πραγματικά μπορούμε να αγαπήσουμε και τους άλλους»

Όσον αφορά τη γνωριμία με τον Ανδρέα Καψάλη, δήλωσε:

«Ο Ανδρέας ήρθε στη ζωή μου γιατί έτσι ήθελε ο Θεός. Τον Ανδρέα δεν θα ήθελα να τον έχω γνωρίσει καμία άλλη στιγμή εκτός από αυτή που τον γνώρισα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ