Καλοκαίρι 2021: Το must στα outfit των φετινών διακοπών είναι το νησιώτικο look. Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις σου στις βραδινές, καλοκαιρινές εξόδους. Τις φετινές διακοπές τις περιμέναμε όλοι πως και πως. Το καλοκαίρι του 2021 είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα και η ανάγκη μας για χαλάρωση και […]

Καλοκαίρι 2021: Το must στα outfit των φετινών διακοπών είναι το νησιώτικο look. Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις σου στις βραδινές, καλοκαιρινές εξόδους.

Τις φετινές διακοπές τις περιμέναμε όλοι πως και πως. Το καλοκαίρι του 2021 είναι ίσως ένα από τα δυσκολότερα και η ανάγκη μας για χαλάρωση και διασκέδαση είναι μεγαλύτερη από άλλες χρονιές. Επιτέλους μπορούμε να φορέσουμε όλα αυτά τα σύνολα που δεν προλάβαμε λόγω του lockdown. Το καλό με τις διακοπές είναι ότι μπορείς να διαλέξεις τι θα φορέσεις για την έξοδό σου μέσα από μεγάλη ποικιλία.  Άλλωστε οι επιλογές δεν περιορίζονται «στο στυλ της πόλης».

Για παράδειγμα, σε ένα νησί μπορεί να ντυθείς πολύ διαφορετικά για μια βραδινή έξοδο για φαγητό, από το στυλ που θα επέλεγες για την ίδια περίσταση στην πόλη. Αυτή την ευχέρεια, την δίνουν απλόχερα οι διακοπές, οι χαλαροί ρυθμοί, οι χαλαροί άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου αλλά και η ίδια η διάθεση σου.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα καλοκαιρινά look για να πάρετε ιδέες και να πειραματιστείτε

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Skoog (@annamavridis)

 

 

Ένα λευκό φόρεμα θα είναι πάντα μια καλή επιλογή, ειδικά εάν απολαμβάνεις τις διακοπές σου σε κάποιο νησί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloelloyd)

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ