ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03-12-2023 Στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. […]

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 03-12-2023
Στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, όμως από το απόγευμα στα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 04-12-2023
’στατος καιρός με αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ