ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16-01-2024 Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά ενώ στα νοτιοανατολικά θα έχουμε πρόσκαιρη ενίσχυση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Χιονοπτώσεις […]

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16-01-2024
Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά ενώ στα νοτιοανατολικά θα έχουμε πρόσκαιρη ενίσχυση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 με 7 μποφόρ. Τις βραδινές ώρες στα βορειοανατολικά οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-01-2024
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα τοπικών βροχών και από το απόγευμα στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στα υπόλοιπα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη μέχρι 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός, με νεφώσεις και τοπικές βροχές το μεσημέρι στη Χαλκιδική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 – 7 βαθμούς, με βόρειους ανέμους στον Θερμαϊκό 4 – 6 μποφόρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ