Ο καιρός σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αύριο Παρασκευή (19.01.2024) θα είναι ανοιξιάτικος και από την επόμενη (το Σάββατο) θα ξεκινήσει βαρυχειμωνιά με χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας. Δεν παραλείπει, μάλιστα, να πει ότι από την Λαμία και πάνω θα πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς ίσως προκύψουν προβλήματα από το […]

Ο καιρός σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη αύριο Παρασκευή (19.01.2024) θα είναι ανοιξιάτικος και από την επόμενη (το Σάββατο) θα ξεκινήσει βαρυχειμωνιά με χιόνια σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Δεν παραλείπει, μάλιστα, να πει ότι από την Λαμία και πάνω θα πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς ίσως προκύψουν προβλήματα από το χιόνι και σε χαμηλά υψόμετρα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Με φθινοπωρινό καιρό ξεκίνησε η ημέρα σήμερα, σχετικά γρήγορα όμως θα κυριαρχήσει η άνοιξη και μάλιστα με τον υδράργυρο σε αρκετές περιοχές κοντά στους 20°.

Ανοιξιάτικος και αύριο ο καιρός και από το Σάββατο σταδιακά και από τα βόρεια βαρυχειμωνιά με τα χιόνια προς τη κεντρική και βόρεια χώρα να κατεβαίνουν πολύ χαμηλά ενώ στο Αιγαίο θα επικρατήσουν πολύ θυελλώδεις βοριάδες που πιθανόν από το βράδυ του Σαββάτου και μετά να κρατήσουν δεμένα και τα πλοία.

Πιθανόν ο χιονιάς να απασχολήσει και την πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα στο βράδυ του Σαββάτου και αν δεν καταφέρει να φτάσει μέχρι και το κέντρο της πόλης, σίγουρα γύρω γύρω από αυτό σε πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Καλό είναι να υπάρχει μία ετοιμότητα από Λαμία και πιο πάνω όπου ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με προβλήματα ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα.

Ακολουθεί χάρτης χιονόπτωσης σύμφωνα με τα δεδομένα που διαμόρφωσε το μετεωρολογικό μας μοντέλο».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ