Σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως τη Λάρισα και την Αιτωλοακαρνανία θα προσεγγίσει ακόμη και τους 42.

Καιρός (15/08) ΕΜΥ : Η αστάθεια μας τελείωσε, αφού η Ψυχρή Λίμνη από σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, πήγε ανατολικότερα. Αλλά μην χαιρόμαστε, γιατί ο καιρός δεν είναι πλέον στα καλά του, έτσι όπως τα έχουμε κάνει στον πλανήτη. Ένα νέο κύμα καύσωνα με 40αρια θα μας επισκεφθεί άμεσα. Σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως τη Λάρισα και την Αιτωλοακαρνανία θα προσεγγίσει ακόμη και τους 42.

Ο διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών και υπεύθυνος της ιστοσελίδας meteo.gr Κώστας Λαγουβάρδος είπε πως από την Τετάρτη έρχεται ένα νέο θερμό κύμα, ένας τετραήμερος καύσωνας!

«Από την Τρίτη ο καιρός θα είναι αισθητά πιο ζεστός και κυρίως από την Τετάρτη και μέχρι την ερχόμενο Σάββατο θα έχουμε πολύ ζέστη, έναν τετραήμερο καύσωνα. Το πιο θερμό διήμερο θα είναι εκείνο της Παρασκευής και του Σαββάτου. Θα δούμε σε πολλές περιοχές τον υδράργυρο να φτάνει τους 38-39 ίσως και 40 βαθμούς κελσίου. 40αρια μπορεί να δούμε σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, στο Κιλκίς, σε όλη τη Θεσσαλία, στον Θεσσαλικό κάμπο, στην δυτική Ελλάδα αλλά και στην Αττική»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Καιρός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ