Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στο Open και μίλησε για την καριέρα της και τα πρόσωπα που ανέδειξε πριν γίνει η ίδια παρουσιάστρια. «Η Ελένη Μενεγάκη έχει ωραία ψυχή. Είναι λαμπερό και στην ψυχή πρόσωπο. Με την Ελένη η ζωή δεν είναι στάσιμη. Δεν πλήττεις ποτέ. Υπήρξαν στιγμές που τσακωθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε […]

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη της Αννίτας Πάνια στο Open και μίλησε για την καριέρα της και τα πρόσωπα που ανέδειξε πριν γίνει η ίδια παρουσιάστρια.

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει ωραία ψυχή. Είναι λαμπερό και στην ψυχή πρόσωπο. Με την Ελένη η ζωή δεν είναι στάσιμη. Δεν πλήττεις ποτέ. Υπήρξαν στιγμές που τσακωθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε και στιγμές που διαφωνήσαμε σκληρά. Παρόλα αυτά κάναμε μεγάλη επιτυχία όσο ήμασταν μαζί» είπε για τη συνεργασία τους.

Όσα είπε στην εκπομπή Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια …

«Τη Φαίη Σκορδά την είδα ένα πρωί στο Μακεδονία και είπα “ώπα”, αν μου πουν να κάνω κάτι θα το κάνω. Τη θεωρώ πνευματικό μου παιδί. Αν έχω εργαστεί μαζί σου σημαίνει ότι μέχρι το τέλος δεν θα σου πω ποτέ πως μετάνιωσα. Η Τσιμτσιλή επίσης δικό μου παιδί. Μεγάλη πρόοδος, πολύ μεγάλη πρόοδος. Τις είχα βάλει να “τρώγονται” στην ίδια εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά για την εποχή που ήταν Διευθύντρια Προγράμματος στο Alter.

Αννίτα Πάνια

Τηλεοπτικά είσαι αστέρι. Ήξερες πάρα πολύ καλά να βγάζεις το συναίσθημα στους ανθρώπους. Στο κομμάτι που αφορά την Αννίτα ως άνθρωπο νομίζω ότι είσαι από τα πιο ευαίσθητα πλάσματα αλλά λίγο πιο ευαίσθητη από μένα και καίγεσαι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αυτό που βλέπω στον Γρηγόρη τα τελευταία χρόνια είναι ο πραγματικός Γρηγόρης. Του βάζω 8 στα προσωπικά του και 10 για την καριέρα.

Κατερίνα Καινούργιου

Την Κατερίνα την αγαπώ. Αυτό που θέλω είναι να κάνει πράξη αυτό που είπε στην Ιωάννα. Να φύγουν οι βλεφαρίδες, οι τρέσες και όλα αυτά που δεν χρειάζονται στην τηλεόραση. Έχει τόσο γλυκιά ψυχή που όλα αυτά την απομακρύνουν από αυτό που είναι. Στα επαγγελματικά της θα της έβαζα με βεβαιότητα 10, στα προσωπικά της δεν ξέρω αν είναι ευτυχισμένη.

Γιώργος Λιάγκας

Επαγγελματικά είναι μεγάλο λαμόγιο, πανέξυπνος. Βρήκε τον τρόπο θριαμβευτικά γύρισε, έκανε την προσπάθειά του και μόνος του. Στα επαγγελματικά του δέκα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο. Ενδεχομένως στο παρελθόν έκανε κάποια ντιβιντιλίκια. Εγώ την αγαπώ και ακόμα περιμένω ένα συγγνώμη. Της βάζω 7.

Ελένη Μενεγάκη

Η μόνη σταρ της τηλεόρασης ακόμη. Έκανε λάθη. Ξέρει να επιστρέφει τα δανεικά. 10 με δύο τόνους στα επαγγελματικά και 10 με τόνο στα προσωπικά της.

Νίκος Κοκλώνης

Μια χαρά τα έχει καταφέρει. Έχει βρει την αλήθεια. Παρουσιάζει κάτι που αγαπά πολύ, ξέρει να πληρώνει καλά τους συνεργάτες του άρα τρέχουν για τον Κοκλώνη και δρομολογεί την καριέρα του για υψηλότερα κλιμάκια. 7 με σεβασμό.

Νίκος Μουτσινάς

Το μουτσινόπαιδο είναι δικό μου παιδί. Είχε δώσει βιογραφικό ως ηθοποιός. Όταν άκουσα τη φωνή του και του έκανα δοκιμαστικό. Έστειλα στον Λάτσιο την κασέτα και του είπα ότι βρήκαμε τον επόμενο άνδρα παρουσιαστή. Είναι ο νούμερο ένα παρουσιαστής αυτή τη στιγμή.

Σάκης Τανιμανίδης

Τανιμανίδης – Μπόμπα θα έκαναν πολύ ωραίο πρωινό.

Βαθμολόγησε όμως και τον εαυτό της βάζοντας 7 στα προσωπικά της και 9 στα επαγγελματικά της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!