Ο Ρονάλντο σπάει τα ρεκόρ στην καριέρα του, αλλά και η σύντροφος του βγάζει τρελά γούστα, στο instagram. Λάτρης της γιόγκα όπως μας δείχνει στο πολυτελέστατο σκάφος και μας χαρίζει ένα βίντεο με ασκήσεις γιόγκα. Καυτή η Τζορτζίνα και όχι κατά λάθος αλλά σαν ένα καθαρό προϊόν μάρκετινγκ -Δάσκαλος ο Ρονάλντο άλλωστε – ξέρει πως […]

Ο Ρονάλντο σπάει τα ρεκόρ στην καριέρα του, αλλά και η σύντροφος του βγάζει τρελά γούστα, στο instagram. Λάτρης της γιόγκα όπως μας δείχνει στο πολυτελέστατο σκάφος και μας χαρίζει ένα βίντεο με ασκήσεις γιόγκα.

Καυτή η Τζορτζίνα και όχι κατά λάθος αλλά σαν ένα καθαρό προϊόν μάρκετινγκ -Δάσκαλος ο Ρονάλντο άλλωστε – ξέρει πως να προκαλεί και να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Μεγαλώνοντας έτσι και ο αριθμός ακολούθων στο instagram και τα εκατομμύρια στον λογαριασμό της. Και καλά κάνει, αφού αυτό πουλάει.

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, παίζει μπάλα υψηλού επιπέδου και κατά, καιρούς φροντίζει να μας το υπενθυμίζει. Η σύντροφος του Πορτογάλου σταρ ανεβάζει συχνά αποκαλυπτικές φωτογραφίες  στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

 

Cristiano Ronaldo's GF Georgina Rodriguez Slays At Venice Film Festival

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ