Η σούπερ σέξι, επιτυχημένη influencer, και καυτή Ιωάννα Τούνη που είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αρκετές φορές έχει δεχτεί τα πυρά των σόσιαλ, αλλά και των ακολούθων της. Τελευταία ήταν η “κοτσάνα” που είχε πετάξει στον μεγάλο καύσωνα για τις ταβέρνες στους Παξούς. Στο J2US με τον Νικηφόρο, έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, […]

Η σούπερ σέξι, επιτυχημένη influencer, και καυτή Ιωάννα Τούνη που είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αρκετές φορές έχει δεχτεί τα πυρά των σόσιαλ, αλλά και των ακολούθων της. Τελευταία ήταν η “κοτσάνα” που είχε πετάξει στον μεγάλο καύσωνα για τις ταβέρνες στους Παξούς.

Στο J2US με τον Νικηφόρο, έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, όχι όμως μόνο για την εντυπωσιακή της παρουσία, που είναι γνωστό, αλλά και για την ερμηνεία της.

Δεν το περιμέναμε και άφησε έκπληκτη και την επιτροπή. Για μη τραγουδίστρια τα απήγε πολύ καλά και την βλέπουμε να παίζει δυνατά στην πορεία του σόου. Αντίθετα χάλια εντελώς η τραγουδιστική παρουσία του συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια της Κελεκίδου.

Η Ιωάννα Τούνη ενθουσιάζει τους κριτές με τον Νικηφόρο!

«Είσαι στο αίμα στις φλέβες στα κύτταρά μου», τραγούδησε το υπέρλαμπρο ζευγάρι στη σκηνή του J2US! 

Οι κριτές της είπαν καλά σχόλια, αλλά η Σταυροπούλου που δεν κρατάει τίποτα, τις έστειλε το μήνυμα. Για να μην νομίζει η Τουνάρα ότι ότι λέμε δεν μας ακολουθεί και στην υπόλοιπη ζωή μας.

Βίκυ Σταυροπούλου για Τούνη:

«Είσαι πολύ καλύτερη από ό,τι νόμιζα ότι θα είσαι»  «Πήγα στους Παξούς αλλά τα βρήκα όλα ανοιχτά» τ

Ιωάννα Τούνη:

«Παντού με κυνηγάνε οι Παξοί. Και στο stage;! »

Ι. Τούνη: Δε με πείραξε το σχόλιο της Β. Σταυροπούλου για τους Παξούς

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για την εμπειρία της στο «J2US», το σχόλιο της Βίκυς Σταυροπούλου για τους… Παξούς, αλλά και για τα νούμερα που διέρρευσαν αναφορικά με τα ποσά που λαμβάνει για μία φωτογράφηση.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ