Soula Glamourous VS Ιωάννα Τούνη – Μια καλή φιλική σχέση έφτασε στο τέλος της; Μιλάμε για φιλία πολλών χρόνων, αλλά φαίνεται δεν είναι και οι καλύτερες φίλες πλέον. Όπως λέγεται στην πιάτσα η Τούνη έχει παρεξηγηθεί για την αποκάλυψη που έκανε η Soula σχετικά με την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτό λέγεται ότι […]

Soula Glamourous VS Ιωάννα Τούνη – Μια καλή φιλική σχέση έφτασε στο τέλος της; Μιλάμε για φιλία πολλών χρόνων, αλλά φαίνεται δεν είναι και οι καλύτερες φίλες πλέον.

Όπως λέγεται στην πιάτσα η Τούνη έχει παρεξηγηθεί για την αποκάλυψη που έκανε η Soula σχετικά με την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Αυτό λέγεται ότι ήταν η αρχή για το πάγωμα των σχέσεων τους.

Αλλά και η Soula Glamourous είπε την δική της εκδοχή για την φιλία της με την Τούνη.

Σε ένα Q&A που έκανε ρωτήθηκε και για την Ιωάννα Τούνη:

“Λοιπόν, όλοι ξέρετε πόσο την έχω στηρίξει από την ημέρα 1 που ήταν στο παιχνίδι μέχρι τώρα. Έχει θυμώσει δε μου μιλάει βασικά δεν διαβάζει καν τι της έχω στείλει και έχει παρεξηγηθεί. Πράγμα που θεωρώ ασέβεια“.

Αλλά η Soula Glamourous κάνει πραγματικό ρεπορτάζ και μιλάει με αποδείξεις και ονόματα. όπως πάντα!

Μπορεί ούτε η Τούνη, αλλά ούτε και ο Αλεξάνδρου να παραδέχονται τη σχέση τους αλλά για άλλη μια φορά τους πρόδωσε η πάντα καλά πληροφορημένη Soula Glamorous.

Οι…”ντετέκτιβς” της Soula Glamorous βρήκαν υλικό που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση με το ζευγαράκι να τρώει σε ταβερνάκι της περιοχής της Μεσσηνίας αλλά και να αγοράζει είδη κάμπινγκ.

τουνη αλεξανδρου sports365.gr

τουνη αλεξανδρου sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ