Θα μπαίναμε σε ρυθμούς Αγρότης Μόνος Ψάχνει σιγά σιγά με την σέξι Queen Dina, αλλά άλλες οι σκέψεις του Ατζούν στον ΣΚΑΙ, γιατί μικρό αφεντικό μην πούμε και μεγάλο του σταθμού είναι ο Τούρκος παραγωγός. Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα μείνει στην ψάθα η… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; ο Ατζούν τους πρόλαβε. Γιατί μπορεί να μην […]

Θα μπαίναμε σε ρυθμούς Αγρότης Μόνος Ψάχνει σιγά σιγά με την σέξι Queen Dina, αλλά άλλες οι σκέψεις του Ατζούν στον ΣΚΑΙ, γιατί μικρό αφεντικό μην πούμε και μεγάλο του σταθμού είναι ο Τούρκος παραγωγός. Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα μείνει στην ψάθα η… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; ο Ατζούν τους πρόλαβε. Γιατί μπορεί να μην ξέρει από μαγειρική, αλλά μικρή λεπτομέρεια.

Ο αγρότης έμεινε μόνος σαν την καλαμιά στον κάμπο!

Tο ριάλιτι των ριάλιτι «Αγρότης μόνος ψάχνει», μπαίνει στο «ψυγείο», (όχι στην κατάψυξη) μιας και… προηγούνται οι επίδοξοι σεφ του «Top Chef» στον ΣΚΑΙ. Ο Ατζούν αποφάσισε να το ρίξει στην μαγειρική και δεν κρατιέται.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ TOP CHEF τρέχει και ο αγρότης θα περιμένει. Λογικά από Ιανουάριο.

Η Μάχη της κουζίνας ξεκινά και αναμένεται πολύ σκληρή. Αλλά και η Σπυροπούλου δεν ξέρει τίποτα από κουζίνα και προκαλεί γέλια με την ασχετοσύνη της, αλλά αυτό θα πουλήσει στα τηλεθεατόπουλα.

Η σέξι ξανθιά παρουσιάστρια θα παρουσιάζει καθημερινά το ριάλιτι μαγειρικής, στην θέση του «Κάτι ψήνεται», το νέο που θα ονομάζεται «Κάτι ξαναψήνεται».

Παραγωγή του Ατζούν και το σενάριο το ξέρετε πάνω κάτω από το ¨κάτι ψήνεται” Πέντε παίκτες και στα σπίτια τους καθημερινά και ένας από αυτούς θα μαγειρεύει για τους άλλους παίχτες. Η Σπυροπούλου λοιπόν θα είναι το γενικό πρόσταγμα και θα επεμβαίνει όποτε αυτή νομίζει, και αυτό θα έχει πάντα καταστροφικές συνέπειες, και πολύ γέλιο. Είπαμε από κουζίνα η Queen Dina, ότι εμείς από αστροφυσική.

Σύντομα θα δούμε και το τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής.

Η Σπυροπούλου άφησε τις παραλίες και έπιασε τις κατσαρόλες.

Μην φάτε. Έρχεται η Κωνσταντίνα.

Queen Dina sports365.gr (1)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Συνταγές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ