Η Olena καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Κίεβο και ακόμα δεν είχε ξημερώσει. Ξαφνικά την όρασή της εμπόδισε κάτι μεγάλο.

«Μάλλον από φόβο», δήλωσε η Olena στο Liga.net. «Τρόμαξα. Τι θα γινόταν αν άρχιζε να με πυροβολεί; Λυπάμαι τα ντοματίνια βέβαια…».

Η κοπέλα αυτή είναι πρωταγωνίστρια μιας πολύ παράξενης ιστορίας που διαδραματίστηκε αυτές τις ημέρες στην Ουκρανία. Εδώ και 14 ημέρες ο ουκρανικός λαός δοκιμάζεται από τα ρωσικά στρατεύματα υπό τις εντολές του Βλαντιμίρ Πούτιν!

Η Olena καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Κίεβο και ακόμα δεν είχε ξημερώσει. Ξαφνικά την όρασή της εμπόδισε κάτι μεγάλο. Στην αρχή σκέφτηκε πως ήταν ένα τραυματισμένο κοράκι, όμως δεν ήταν. Αυτό που την «απειλούσε» ήταν ένα ρωσικό drone.

Η κοπέλα δεν φοβήθηκε, δεν πανικοβλήθηκε και έδρασε άμεσα. Δίχως να το σκεφτεί πήρε ένα βάζο με ντοματίνια που είχε πρόχειρο και το πέταξε προς το ρωσικό drone. Με αυτό το βάζο γλίτωσε το σπίτι της. Κατόπιν έτρεξε μαζί με το σύζυγό της να μαζέψει τα γυαλιά για να μην τραυματιστεί κανείς. Απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κόσμος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ