Μετά από χρόνια συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 η παρουσιάστρια βρισκόταν στον αέρα. Το κανάλι ήθελε να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί της προτείνοντας της διάφορα projects, αλλά εκείνη να μην την ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα. Τι πρότεινε το κανάλι; Με τις δύο εκπομπές που παρουσιάζει Still Standing και το Your Face Sounds Familiar είναι […]

Μετά από χρόνια συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 η παρουσιάστρια βρισκόταν στον αέρα. Το κανάλι ήθελε να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί της προτείνοντας της διάφορα projects, αλλά εκείνη να μην την ενθουσιάζουν και ιδιαίτερα.

Τι πρότεινε το κανάλι;

Με τις δύο εκπομπές που παρουσιάζει Still Standing και το Your Face Sounds Familiar είναι δεδομένο ότι φέτος ήταν η τελευταία τους χρονιά στο ANT1. Ο σταθμός λοιπόν της πρότεινε κάτι το τελείως διαφορετικό.

Να συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που απάντησε αρνητικά.  Στην συνέχεια την παρουσίαση του Game of Chefs. Πρόκειται για ένα καινούργιο ριάλιτι μαγειρικής του σταθμού. Ούτε και αυτή προοπτική την ενθουσίασε.

Η Μαρία Μπεκτώρου άνοιξε την αγκαλιά της στο MEGA

Τελικά η όμορφη παρουσιάστρια προτίμησε την αναγέννηση του MEGA.  Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη την νέα σεζόν θα ρίξει στην μάχη πολλά ριάλιτι και σόου για να κοντράρει ΣΤΑΡ και ΣΚΑΙ.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στο “Μεγάλο¨ κανάλι θα παρουσιάζει δύο καινούργιες εκπομπές. Η μία θα είναι το νέο τηλεπαιχνίδι “The Chase” (Σας έχουμε δώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για το νέο παιχνίδι).  Η δεύτερη θα είναι μια βραδινή εκπομπή που  θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ.

Ο λόγος που ακόμα δεν έχει πει δημόσια την απόφαση της είναι γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και τέλος Ιουλίου με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Αναμένεται λοιπόν να δούμε την μεγάλη μεταγραφή σύντομα να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ