Μετά από χρόνια συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 η όμορφη παρουσιάστρια προτίμησε την αναγέννηση του MEGA. Ο λόγος που ακόμα δεν είχε  πει δημόσια την απόφαση της είναι γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι και τέλος Ιουλίου με το κανάλι του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, ανακοινώθηκε επίσημα από το «μεγάλο κανάλι».  Όπως όλα δείχνουν, εκτός […]

Μετά από χρόνια συνεργασίας της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 η όμορφη παρουσιάστρια προτίμησε την αναγέννηση του MEGA.

Ο λόγος που ακόμα δεν είχε  πει δημόσια την απόφαση της είναι γιατί δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι και τέλος Ιουλίου με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια, ανακοινώθηκε επίσημα από το «μεγάλο κανάλι».  Όπως όλα δείχνουν, εκτός από το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει, αναμένεται να αναλάβει και ένα εβδομαδιαίο show, όπως αναφέρει το okmag.gr.

Το MEGA απέκτησε τα δικαιώματα ενός γνωστού μουσικού show που φέρει τον τίτλο I Can See Your Voice, το οποίο ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα. Το συγκεκριμένο show έχει διαγράψει λαμπρή πορεία σε πολλές χώρες. Στην Τουρκία προβάλλεται σε παραγωγή της Acun Medya η οποία προσπάθησε να το διεκδικήσει και για λογαριασμό της Ελλάδας.

«Μπορώ να δω τη φωνή σου» λοιπόν και πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; Βασικός στόχος εδώ είναι να εντοπιστεί αυτός που έχει καλή φωνή. Είτε κάποιος διαγωνιζόμενος, είτε κάποιος celebrity διεκδικεί κάποιο χρηματικό ποσό.  Προσπαθώντας ανάμεσα σε παίκτες να καταλάβει ποιος από αυτούς έχει καλή φωνή και ποιος έχει κακή. Έτσι κρίνεται και ποιος είναι ο νικητής.

Η προετοιμασία του νέου show του Mega έχει ήδη ξεκινήσει με σκοπό να βγει στον αέρα στα μέσα της καινούριας σεζόν. 

https://youtu.be/GiZv22bdDHs

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ