Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, απ’ ότι φαίνεται θα υποστεί το απαραίτητο φρεσκάρισμα.  Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Η πανέμορφη παρουσιάστρια, απ’ ότι φαίνεται θα υποστεί το απαραίτητο φρεσκάρισμα. 

Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή.

Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού.

Παραμένει ο σκηνοθέτης Φώτης Βλαχογιάννης και οι συνεργάτες της Παναγιώτης Χατζηδάκης, Μάνος Μαγιάτης και Μάρτζυ Λαζάρου. Επίσης μαζί με την παρουσιάστρια και την νεα σεζόν, θα είναι ο αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης.

Ο Μαρτάκης μαζί την νέα σεζόν

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση. Τελευταία φορά ήταν στην εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου στο MEGA. Δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου που θα έχει πολλα νέα πρόσωπα.

Δοκιμαστικό ο Σάκης Κατσούλης

Όπως μάθαμε, σύμφωνα με πληροφορίες του sports365.gr, ο Σάκης απάντησε θετικά στην πρόταση του ΣΚΑΙ. Εάν δεν έχουμε καμία περίεργη εξέλιξη θα τον βλέπουμε την νέα τηλεοπτική σεζόν στο Love It.

Διέκοψε για λίγο τις διακοπές του, και πήγε στο στούντιο του Love It.

Πριν 2-3 ημέρες και το πρώτο δοκιμαστικό γύρισμα για τον νικητή του survivor στο στούντιο της εκπομπής. Έκατσε στον καναπέ για το πρώτο δοκιμαστικό του. Τα δοκιμαστικά έγιναν παρουσίας της Ιωάννας Μαλέσκου, και στο στούντιο ήταν και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που ήταν στο ΣΚ family την προηγούμενη σεζόν

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ