Στην άδεια κατά τ΄αλλα αίθουσα κληρώσεων λόγω της πανδημίας, βρέθηκαν για να βοηθήσουν στην κλήρωση ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι και ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ, με την κλήρωση να διεξάγεται στη Ζυρίχη, και τα βλέμματα να τα κλέβει η Ισπανίδα παρουσιάστρια, με την εντυπωσιακή εμφάνιση της. Η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του […]

Στην άδεια κατά τ΄αλλα αίθουσα κληρώσεων λόγω της πανδημίας, βρέθηκαν για να βοηθήσουν στην κλήρωση ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι και ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φαρτ, με την κλήρωση να διεξάγεται στη Ζυρίχη, και τα βλέμματα να τα κλέβει η Ισπανίδα παρουσιάστρια, με την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή για την Ελλάδα, αφού με Ισπανία και Σουηδία μέσα στον όμιλο ξεχνάς τους υπολογισμούς.

Latest photos - FIFA.com

Αλλά όσοι παρακολουθήσαν τηλεοπτικά την διαδικασία της κλήρωσης σαν την μύγα μες το γάλα ξεχώρισε η πανέμορφη Ιπσανίδα Κριστίνα Γκουγιόν, που είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Αφού εργάζεται στο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλες διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ, και για κερασάκι στην τούρτα μιλάει και 4 γλώσσες. Τα κλασικά από τις άλλες δραστηριότητες, όπως τρέξιμο, κολύμπι και φυσικά κλάμπινγκ.

 

 

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ