Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι μεν είναι από τις πιο καυτές παρουσίες, αλλά είναι πάνω από όλα επιχειρηματίας. Τα παίρνει από παντού, και δεν χαρίζει τίποτα. Είναι γνωστό ότι ο λογαριασμός της Ιωάννας Τούνη είναι από τους πιο «δυνατούς» στο Instagram με πάνω από 780.000 ακόλουθους. Δεν την λένε τυχαία “Βασίλισσα” […]

Η σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι μεν είναι από τις πιο καυτές παρουσίες, αλλά είναι πάνω από όλα επιχειρηματίας. Τα παίρνει από παντού, και δεν χαρίζει τίποτα.

Είναι γνωστό ότι ο λογαριασμός της Ιωάννας Τούνη είναι από τους πιο «δυνατούς» στο Instagram με πάνω από 780.000 ακόλουθους. Δεν την λένε τυχαία “Βασίλισσα” του instagram.

Είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα και αρκετές φορές έχει δεχτεί τα πυρά των σόσιαλ, αλλά και των ακολούθων της. Τελευταία ήταν η “κοτσάνα” που είχε πετάξει για τις ταβέρνες στους Παξούς.

Το σίγουρο όμως είναι ότι έχει ένα αρκετά ενεργό λογαριασμό, και όχι μόνο στο instagram

Αλλά πλέον είναι ενεργή και στο J2US αφού με τον Νικηφόρο, θα την βλέπουμ,ε στο λαμπερό σόου, και όπως είδαμε θα έχει μεγάλη πορεία.

Έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, όχι όμως μόνο για την εντυπωσιακή της παρουσία, που είναι γνωστό, αλλά και για την ερμηνεία της.

Δεν το περιμέναμε και άφησε έκπληκτη και την επιτροπή. Για μη τραγουδίστρια τ απήγε πολύ καλά και την βλέπουμε να παίζει δυνατά στην πορεία του σόου. Αντίθετα χάλια εντελώς η τραγουδιστική παρουσία του συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου, παρά την φιλότιμη προσπάθεια της Κελεκίδου.

Η Ιωάννα Τούνη ενθουσιάζει τους κριτές με τον Νικηφόρο!

«Είσαι στο αίμα στις φλέβες στα κύτταρά μου», τραγούδησε το υπέρλαμπρο ζευγάρι στη σκηνή του J2US! 

Δ. Αλεξάνδρου και Κ. Κελεκίδου “Λένε” και συναρπάζουν!

Θέλει πολύ δουλειά αλλιώς θα την πάρει στον λαιμό του την Κελεκίδου

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ