Σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία και ξέρει να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με αυτά που λέει. Πετάει και κάτι Μαργαριτάρια, και καλό θα είναι […]

Σούπερ σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που συνεχίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνιση της και να ανεβάζει την θερμοκρασία και ξέρει να κρατάει το όνομα της στην επικαιρότητα και να πληρώνουν καλά οι διαφημίσεις. Αλλά όχι μόνο με την εμφάνιση της, αλλά και με αυτά που λέει. Πετάει και κάτι Μαργαριτάρια, και καλό θα είναι να της πει κάποιος ότι εκτίθεται πολύ άσχημα.

Το καλοκαιράκι είναι για την Τούνη. Από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία και ο φακός πάντα εκεί που πηγαίνει. ΖΩΑΡΑ λοιπόν η Ιωάννα Τούνη, αλλά πάντα έχει λίγο χρόνο να πετάξει και την εξυπνάδα της.

Τα τελευταία της είναι γνωστά. Δηλαδή για την νέα σχέση της, για το ενδιαφέρον της στις γυναίκες, και τον τσακωμό της με την Soula Glamourous.

Πάμε και στο τελευταίο της Ιωάννας

Μα να κάνεις μάθημα περι εργασίας στους ανθρώπους του μεροκάματου.

Πάρτε αλλιώς γιατί δεν θα σου μείνει ακόλουθος για ακόλουθος.

Πιο συγκεκριμένα είχε πάει στους Παξούς το Σαββατοκύριακο, και επειδή δεν βρήκε πολλες ταβέρνες ανοιχτά τα πήρε στο κρανίο, και είπε την ‘ΕΞΥΠΝΑΔΑ” της, που έκανε άνω κάτω ρο twitter που την πέρασε από κανονική δίκη, και φυσικά την καταδίκασε.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας το παράπονό της….

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε»

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δοκίμασε να πει εξυπνάδα επιπέδου…

Ας θυμηθούμε ακόμα ένα πρόσφατο μαργαριτάρι

800 ευρώ

«Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν», είχε πει στη Σάσα Σταμάτη.

Αλλά τι λέει το Twitter για τα μαργαριτάρια της Τούνη;

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ