Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή.

Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού.

Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της, και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά.

Η ίδια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό έδωσε το σύνθημα για την νέα σεζόν:

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα, όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους, κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί! Τι άλλο; Όσα αγαπάμε» ακούγεται να λέει.

 Το trailer της εκπομπής της βρίσκεται στον «αέρα».

Παραμένει ο σκηνοθέτης Φώτης Βλαχογιάννης και οι συνεργάτες της Παναγιώτης Χατζηδάκης, Μάνος Μαγιάτης και Μάρτζυ Λαζάρου. Επίσης μαζί με την παρουσιάστρια και την νεα σεζόν, θα είναι ο αρχισυντάκτης Νίκος Σερεμετάκης.

Ο Μαρτάκης μαζί την νέα σεζόν

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από πέντε χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση. Τελευταία φορά ήταν στην εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου στο MEGA. Δίπλα στην Ιωάννα Μαλέσκου που θα έχει πολλα νέα πρόσωπα.

Θα δούμε και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που ήταν στο ΣΚ family την προηγούμενη σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ