Η Ιωάννα Μαλέσκου την πρώτη χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό ήταν το κανάλι να επενδύσει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού ήταν ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού. Η όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε λοιπόν την δεύτερη χρονιά […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου την πρώτη χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή.

Λογικό ήταν το κανάλι να επενδύσει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού ήταν ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού. Η όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε λοιπόν την δεύτερη χρονιά την εκπομπή της Love it και όλοι περίμεναν να σαρώσει στην τηλεθέαση. Αλλά καταστρόφα. Η ίδια καθημερινά συνεχίζει να επενδύει σταθερά στην εμφάνισή της, αλλά το έχει τερματίσει πλέον.

Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με προσωπικά της θέματα. Και μάλιστα σοβαρά. Αποκαλύψεις λοιπόν η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η  Μελίνα Μακρή που είναι εγκυμονούσα ήταν καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή της. Η τραγουδίστρια  αναμένεται να γίνει μαμά, και να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο παιδί της μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ζωή της. Πάνω στην κουβέντα βγήκε και η είδηση.

Η Ιωάννα Μαλέσκου το ξεφούρνισε πως θέλει να γίνει μητέρα!

«Καταλαβαίνω αυτό που λες, ακόμη κι αν δεν έχω γίνει ακόμα μανούλα. Θέλω πολύ κι εγώ να αποκτήσω μωράκι. Είναι ευλογία»

Σίγουρα θα εχει παίξει ρόλο ότι η παρουσιάστρια είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων Κωνσταντίνο Δανιά. Προφανώς είναι πολύ ευτυχισμένοι, και σκέφτεται και τα επόμενα βήματα στην ζωή της.

Αλλά η καριέρα…η χαμηλή τηλεθέαση….το κανάλι…

Η παραδοχή της Ιωάννας Μαλέσκου στη Μελίνα Μακρή ότι κι εκείνη θέλει να γίνει μητέρα και το δώρο της τραγουδίστριας στην παρουσιάστρια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ