Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε από τις διακοπές της, και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά. Πρεμιέρα άλλωστε την Δευτέρα για την νέα της εκπομπή. Αλλά αλλαγές είχαμε και στην προσωπική της ζωή όπως μαθαίνουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες η όμορφη παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και δεν κρύβεται όπως λένε όσοι την ξέρουν καλά. Άλλωστε η Μαλέσκου είναι από […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέστρεψε από τις διακοπές της, και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά. Πρεμιέρα άλλωστε την Δευτέρα για την νέα της εκπομπή. Αλλά αλλαγές είχαμε και στην προσωπική της ζωή όπως μαθαίνουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η όμορφη παρουσιάστρια είναι ερωτευμένη και δεν κρύβεται όπως λένε όσοι την ξέρουν καλά. Άλλωστε η Μαλέσκου είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους της showbiz που για την προσωπική της ζωή δεν είναι εύκολο να μαθαίνεις πολλά πράγματα. Ξέρει να κρατάει μακριά την δημοσιότητα.

Ο έρωτας λοιπόν βρέθηκε σε ένα εντυπωσιακό άντρα, που το επάγγελμα του είναι εκπαιδευτής σκύλων. Από την άλλη γνωστή η αγάπη που έχει η παρουσιάστρια για τα σκυλιά.

Κάνουν πολύ στενή παρέα, και μάλιστα περνούν πολλες ώρες μαζί. Πολλά μάτια την έχουν δει να τον επισκέπτεται στο κτήμα του στην Παλλήνη που είναι και η επαγγελματική του έδρα.

Ο χρόνος θα δείξει αν είναι κάτι όντως πολύ δυνατό, ή απλά μια καλή γνωριμία έως φλερτ και τίποτα παραπάνω.

Μην ξεχνάμε ότι ξεκινάει η νέα της εκπομπή και ο χρόνος θα είναι ελάχιστος…

Η ίδια με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό έδωσε το σύνθημα για την νέα σεζόν:

«Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε πολλά για μένα. Κάποιες στιγμές έπεσα, όμως σηκώθηκα γρήγορα. Έβαλα νέους στόχους, κέρδισα νέους φίλους, νέες συνήθειες. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε πάλι μαζί! Τι άλλο; Όσα αγαπάμε» ακούγεται να λέει.

 Το trailer της εκπομπής της βρίσκεται στον «αέρα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ