Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή. Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά […]

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ό,τι μπορούσε για να ξεσηκώσει τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές. Στην πρώτης χρονιά σε μεγάλο κανάλι – ΣΚΑΙ – κατάφερε να σταθεί πολύ καλά και μάλιστα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η πρωινή.

Λογικό είναι το κανάλι να επενδύει πάνω της και για την νέα χρονιά αφού υπολογίζεται ως ένα από τα βαριά χαρτιά του καναλιού. Η όμορφη παρουσιάστρια επέστρεψε από τις διακοπές της, και έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά.

Ξεκίνησε λοιπόν για την νέα χρονιά την εκπομπή της Love it και όλοι περίμεναν να σαρώσει στην τηλεθέαση. Ειδικά χωρίς να εχει και την Καινούργιου απέναντι της. (δεν έχει ξεκινήσει ακόμα στον Alpha). Αλλά καταστρόφα.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της αρχικά, γιατί μετά επανάφερε την κλασική της, τα πολλα πολλά λόγια που λέει όταν θέλει να πει κάτι.

Η εμφάνιση της στην πρεμιέρα ήταν εντελώς πέρα για πέρα άστοχη.

Ο κόσμος την θεωρεί “ψεύτικη” για τις πολλες επεμβάσεις της; Φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει χημεία με το κοινό.

Δεν έχει καταφέρει σαν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση την περσινή χρονιά να κάνει το μεγάλο βήμα, αλλά ειδικά την φετινή χρονιά κάνει βήματα πίσω.

Σημαντικό ρόλο έχει παίξει ότι και τα δύο ριάλιτι του καναλιού Big Brother και Top Chef πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οπότε το πλεονέκτημα που είχε να δίνει μοναδικά spoiler από την εκπομπή της για τα δύο ριάλιτι πήγε χαμένο.

Το ζητούμενο είναι ότι ο κόσμος την έβαλε στο στόχαστρο του και την “πυροβολεί” καθημερινά.

Ξεκινάει και η Καινούργιου, οι άλλες πρωινές εκπομπές έχουν βελτιωθεί σε όλα τα κανάλια, και το μέλλον της διαγράφεται πολύ θολό.

Με νούμερα κάτω από 10% και ειδικά το 7,9% δεν τρώγεται με τίποτα.

Το κανάλι ψάχνεται. Και όταν η παραγωγή ψάχνεται δεν είναι ποτέ για καλό Ιωάννα!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ