Η Γουεστ Χαμ έκανε κίνηση ματ για την στελέχωση της. Και μάλιστα όχι για όποια και όποια θέση, αλλά αυτής του Γενικού Διευθυντή της ομάδας. Αφού το έψαξαν καλά το θέμα κατέληξαν να προσλάβουν την πρώην πορνοστάρ Έμα Μπέντον Χιούζ.  Μεγάλο σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της Daily Mail πως η γνωστή από τις ερωτικές ταινίες που […]

Η Γουεστ Χαμ έκανε κίνηση ματ για την στελέχωση της. Και μάλιστα όχι για όποια και όποια θέση, αλλά αυτής του Γενικού Διευθυντή της ομάδας. Αφού το έψαξαν καλά το θέμα κατέληξαν να προσλάβουν την πρώην πορνοστάρ Έμα Μπέντον Χιούζ. 

Μεγάλο σοκ προκάλεσε η αποκάλυψη της Daily Mail πως η γνωστή από τις ερωτικές ταινίες που πρωταγωνιστούσε Έμα ανάλαβε την γενική διεύθυνση των “σφυριών” . Πίσω από αυτήν την περίεργη σε εμάς πρόσληψη είναι ένας εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Ντέιβιντ Σάλιβαν, που κατάφερε και έκανε τεράστια περιουσία στην στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών.

Eve Vorley's Landscape Photos - Wall Of Celebrities

Προφανώς στο παρελθόν θα είχαν άψογη συνεργασία οι δύο τους, αφού η Έμα Χιουζ είχε γίνει πολύ δημοφιλής  στη Βρετανία για τις ερωτικές ταινίες της που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι συμμετείχε, αλλά και σκηνοθετούσε. Το ψευδώνυμο της ήταν Ιβ Βόρλεϊ.

Porn Star Directs at West Ham Utd

PLAYBIRDS Magazine Issue 212: Eve Vorley: 9770964445049: Amazon.com: Books

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ