Η φάρσα του αιώνα: Έχουμε δει και έχουμε δει διάφορες φάρσες, αλλά αυτή μας ξεπερνάει. Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου. Την ώρα λοιπόν που το ζεύγος εισερχόταν στον χώρο, έγινε η μεγάλη σκηνή. Ένας κουκουλοφόρος και ένας ακόμη […]

Η φάρσα του αιώνα: Έχουμε δει και έχουμε δει διάφορες φάρσες, αλλά αυτή μας ξεπερνάει.

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό κέντρο της πόλης των Τρικάλων. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου.

Την ώρα λοιπόν που το ζεύγος εισερχόταν στον χώρο, έγινε η μεγάλη σκηνή. Ένας κουκουλοφόρος και ένας ακόμη άνδρας πέρασαν κουκούλα στον γαμπρό, τον άρπαξαν και τον πήραν σηκωτό από τη δεξίωση.

Η νύφη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι έμειναν άφωνοι…

Φυσικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα από “Το Ποντίκι“, επρόκειτο για φάρσα που είχε οργανώσει ο γαμπρός και ο κουμπάρος του.  Στο κόλπο ήταν και το φωτογραφείο που βιντεοσκόπησε την όλη «απαγωγή».

Ο γαμπρός επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά και χόρεψε με την καρδιά του με την αγαπημένη του.  Φυσικά όλοι χαλάρωσαν και έβαλαν τα γέλια μόλις αποκαλύφθηκε η σκηνοθεσία της δήθεν απαγωγής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ