Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην εκπομπή του «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW», με τον Λούη Πατσαλίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη ζωή της και στους στόχους της. Όμως ο Λούης, ήθελε να «εκμεταλλευτεί» της παρουσία της Φουρέιρα για «καλό σκοπό». O stand up comedian είναι υποστηρικτής της Ομόνοιας. Όπως καταλάβαμε, επιθυμεί τον […]

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην εκπομπή του «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW», με τον Λούη Πατσαλίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη ζωή της και στους στόχους της. Όμως ο Λούης, ήθελε να «εκμεταλλευτεί» της παρουσία της Φουρέιρα για «καλό σκοπό».

O stand up comedian είναι υποστηρικτής της Ομόνοιας. Όπως καταλάβαμε, επιθυμεί τον Αλμπέρτο Μποτία στην κυπριακή ομάδα. Έτσι, μιας και ήταν η σύντροφος του Ισπανού εκεί είπε να αρπάξει την ευκαιρία. Έτσι, έβαλε την τραγουδίστρια να υπογράψει on air το συμβόλαιο του Ισπανού πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην Ομόνοια. Το σκηνικό ήταν πολύ αστείο μεταξύ των δυο, όπου δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε γέλια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ