Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερνά για τις ανάγκες τους την Αττική οδό, έκαναν το λάθος να πάνε και σήμερα. Σου λέει, ο πιο ασφαλής δρόμος στην χώρα είναι, έχουν πάρει και τα μέτρα τους, αφού η ΕΜΥ μας είχε προειδοποιήσει, αλλά που να ήξεραν. Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Εγκλωβισμένοι οδηγοί, μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, και μια ταλαιπωρία […]

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν καθημερνά για τις ανάγκες τους την Αττική οδό, έκαναν το λάθος να πάνε και σήμερα. Σου λέει, ο πιο ασφαλής δρόμος στην χώρα είναι, έχουν πάρει και τα μέτρα τους, αφού η ΕΜΥ μας είχε προειδοποιήσει, αλλά που να ήξεραν.

Γράφει ο Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Εγκλωβισμένοι οδηγοί, μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα, και μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου. Εγκλωβισμένοι οδηγοί για ώρες για 6 ώρες περίπου. Που στα Τέμπη; Όχι. Στην Αττική οδό της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους.

Τρομάρα σας που είχατε πάρει και όλα τα αναγκαία μέτρα. Βλέπουμε τι γίνεται όπου εχει περάσει η “Ελπίδα”. Μπάχαλο.

Γνωστή η δικαιολογία τους. Συμβαίνει πολύ σπάνια, μπλα μπλα…

«Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι άνευ προηγουμένου. Είμαστε με το βανάκι του ΑΝΤ-1 εδώ και τέσσερις ώρες μετά την Κάντζα, 200 μέτρα πριν τον περιφερειακό του Υμηττού. Πολλοί οδηγοί, οι νεότεροι σε ηλικία αφήνουν τα αυτοκίνητά τους και πηδούν από τις μάντρες της Αττικής οδού προκειμένου να φύγουν από το σημείο. Ωστόσο οι μεγαλύτερης ηλικίας που δεν μπορούν είναι εγκλωβισμένοι εδώ και ώρες. Θα θρηνήσουμε θύμα, έρχεται βράδυ», ανέφερε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

Τελικά είχαμε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Η έρευνα θα γίνει από τον προϊστάμενο της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριανος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ