Ο Τούρκος παραγωγός δεν την άφησε έτσι την Σπυροπούλου που της έκανε συμβόλαιο στην Ακούν Μέντια, και εξασφαλίστηκε οικονομικά. Τελικά βλέπουμε την καυτή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τηγάνια και κατσαρόλες. Ναι. Ότι η Σπυροπούλου δεν ξέρει τίποτα από κουζίνα δεν τρέχει τίποτα. Αυτό άλλωστε ήθελε η παραγωγή. Να μην ξέρει τίποτα. Η  chief content editor του […]

Ο Τούρκος παραγωγός δεν την άφησε έτσι την Σπυροπούλου που της έκανε συμβόλαιο στην Ακούν Μέντια, και εξασφαλίστηκε οικονομικά. Τελικά βλέπουμε την καυτή Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τηγάνια και κατσαρόλες.

Ναι. Ότι η Σπυροπούλου δεν ξέρει τίποτα από κουζίνα δεν τρέχει τίποτα. Αυτό άλλωστε ήθελε η παραγωγή. Να μην ξέρει τίποτα.

Η  chief content editor του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, είχε αποκαλύψει ότι θα δούμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε τουλάχιστον δύο πρότζεκτ του σταθμού.

Η απόφαση ελήφθη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συνεργασία της με το ΣΚΑΪ.

Το “Κάτι Ξαναψήνεται” που παρουσιάζει φέτος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες για επιτυχία ισάξια με το “Κάτι Ψήνεται”. Παρόλα αυτά, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του σταθμού που φαίνεται να δίνει το πράσινο φως για συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπή “Breakfast@Star” το ριάλιτι μαγειρικής θα συνεχίσει να προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪ και για το β’ μισό της σεζόν. Αν και το αρχικό πλάνο ήταν να ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκέμβρη και στη συνέχεια να αντικατασταθεί από άλλο αντίστοιχο project.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται το «Κάτι Ξαναψήνεται» να συνεχίσει και με δεύτερο κύκλο τη σεζόν 2022 – 2023.  Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πάλι στην παρουσίαση της εκπομπής.

Σύντομα θα δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και οι προθέσεις των υπευθύνων…

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ