Η Αννίτα Πάνια, μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε τις διακοπές της στη Μεσσηνία. Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και περισσότερο στο instagram. Μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της Η παρουσιάστρια  πέρασετις ζεστές μέρες του Αυγούστου με καλή παρέα. Φυσικά […]

Η Αννίτα Πάνια, μία από τις πιο γνωστές ελληνίδες της ελληνικής τηλεόρασης, επέστρεψε τις διακοπές της στη Μεσσηνία.

Το τελευταίο διάστημα η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και περισσότερο στο instagram. Μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της Η παρουσιάστρια  πέρασετις ζεστές μέρες του Αυγούστου με καλή παρέα. Φυσικά αναφερόμαστε στον συνέταιρό της και συμπατριώτη της, Μπάμπη Στόκα. Οι δυο τους έχουν ανοίξει πιτσαρία στην παραλία της πόλης!

Η Αννίτα Πάνια τελικά δεν θα πάει στο “ταμείο ανεργίας” αν και το κανάλι την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία μαζί της. Αλλά για την συγκεκριμένη εκπομπή.

Βρισκόταν με την εκπομπή “Ανίτα κοίτα” από το 2019.  Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, την ζώνη που παρουσίαζε θα αναλάβει η Νικολέττα Ράλλη που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια.

Έσκασε πρόταση στην Αννίτα για ένα βραδινό, talk show με λαμπερούς καλεσμένους και πολλες αποκαλύψεις. Θα της ταιριάζει σίγουρα, αφού έχει το χάρισμα της επικοινωνίας.

Έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά αυτές τις ημέρες που ετοιμάζεται το νέο πρότζεκτ.

Αναμένουμε την πρεμιέρα της με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ