House of The Dragon – Απο δέκα επεισόδια θα αποτελείται η πρώτη σεζόν του  με την HBO να μην έχει δώσει ακριβή ακριβή ημερομηνία προβολής. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα γίνει μέσα στο 2022 Το πολυαναμενόμενο prequel αφηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen.  Με δημιουργό τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και  σεναριογράφο τον Ράιαν Κόνταλ. […]

House of The Dragon – Απο δέκα επεισόδια θα αποτελείται η πρώτη σεζόν του  με την HBO να μην έχει δώσει ακριβή ακριβή ημερομηνία προβολής. Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα γίνει μέσα στο 2022

Το πολυαναμενόμενο prequel αφηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen.  Με δημιουργό τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και  σεναριογράφο τον Ράιαν Κόνταλ.

Το σενάριο ακολουθεί την ιστορία των Ταργκάριεν όπως την εξιστόρησε ο Τζόρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν στο βιβλίο Fire and Blood.

Η HBO αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες δείχνοντας και τα νέα μέλη. Ολίβια Κουκ, Έμα Ντ’Αρσι (της σειράς  του Amazon «Truth SeekersHBO ») και τον πρίγκιπα Φίλιππο/ Ματ Σμιθ, ο οποίος υποδύθηκε τον σύζυγό της Ελισάβετ στις δύο πρώτες σεζόν του The Crown.

Για την ιστορία: Ο Έγκον καβάλησε τον Μπαλήριον τον Μαύρο Τρόμο, τον μεγαλύτερο δράκο που είχε δει ποτέ του Γούεστερος, και με τις δύο αδερφές του, κατάφερε να κατακτήσει και να ενώσει τα 6 από τα 7 Βασίλεια του Γουέστερος. Η νέα αυτοκρατορία που δημιούργησε ο Έγκον ο Κατακτητής, έμεινε  στα χέρια των Ταργκάρυεν, για τα επόμενα 283 χρόνια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ