Συνεχίζει πάνω στη μυθοπλασία ο ALPHA.

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς «Σασμός» ο ALPHA θέλει να χτίσει πάνω στην μυθοπλασία. Για αυτό το λόγο οι ιθύνοντες του προγράμματος της καναλιού της Κάντζας θέλουν να φέρουν στην μικρή οθόνη την ταινία «Νήσος».

Η δημιουργία των Χρήστου Δήμα, Κωστή Παπαδόπουλου και Έλενας Σολωμού που κυκλοφόρησε στις αίθουσες από τη Village Films το 2009, αναμένεται να προβάλλεται από τον ALPHA.

Όσον αφορά στην υπόθεση της ταινίας αυτή έχει να κάνει με τη διαθήκη του προύχοντα του νησιού, του Θεμιστοκλή Δίκαιου, ο οποίος ήταν άκληρος. Ο Δίκαιος αφήνει όλη του την περιουσία σε δάσκαλο, διευθυντή της αστυνομίας, πρόεδρο της κοινότητας και παπά με τους οποίους δεν είχε καλές σχέσεις. Αυτή για να την πάρουν θα πρέπει να διαβάσουν δημόσια ένα γράμμα που έχει αφήσει ο μακαρίτης στον καθένα.

Μια σειρά από αστεία γεγονότα, αλλά και παλιές ιστορίες βγαίνουν στο φως και δημιουργό ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα που προσφέρει άφθονο γέλιο στους θεατές. Δεν ξέρουμε βέβαια αν το cast των ηθοποιών της σειράς θα είναι το ίδιο με της ταινίας. Αναμένουμε…

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ