Συνεχίζει να ενθουσιάζει τον κόσμο η Μπέσσυ Αργυράκη στο Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star. Η Μπέσσυ Αργυράκη ανεβαίνει στην πίστα του DWTS κι παραδίδει μαθήματα ζωής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έδειξε σε όλους μας ότι […]

Συνεχίζει να ενθουσιάζει τον κόσμο η Μπέσσυ Αργυράκη στο Dancing with the stars, που το βλέπουμε στο STAR, με παρουσιάστρια την Βίκυ Καγιά. Το πιο φαντασμαγορικό χορευτικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης, παίζει δυνατά στο Star.

Η Μπέσσυ Αργυράκη ανεβαίνει στην πίστα του DWTS κι παραδίδει μαθήματα ζωής.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, έδειξε σε όλους μας ότι αν αγαπάς κάτι και το θες πραγματικά μπορείς να το πετύχεις.

Πρόσφατο παράδειγμα που αν και είχε ένα ατύχημα στο γόνατο της, δεν το έβαλε κάτω, και συνέχισε τις προπονήσεις, και έτσι κατάφερε να δώσει κανονικά το παρόν. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά να τους ξεσηκώσει όλους με την ενέργεια που βγάζει στο δεύτερο live.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Βίκυ Καγιά: 

“Ξεσήκωσες πάλι τον κόσμο, ξεσήκωσες πάλι όλη την Ελλάδα. Με το πάθος σου και τη θέλησή σου και η παρουσία σου σε αυτόν τον διαγωνισμό εδώ πέρα σημαίνει πάρα πολλά πράγματα. Έτσι, να τραγουδήσουμε λίγο να ελαφρύνουμε τη συζήτηση γιατί κλαίνε εδώ οι κριτές”.

Στην κριτική επιτροπή η συγκίνηση τους είχε συνεπάρει όλους.

“Με συγκινείς δεν μπορώ, είσαι μάθημα ζωής, δεν μπορώ να μιλήσω, συγνώμη, δεν μπορώ”.

Η τραγουδίστρια σε κάθε της εμφάνιση στην πίστα του σόου δίνει τον καλύτερο εαυτό της και ο χορός της ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Τι λέει η ίδια για αυτό που έχει καταφέρει μέχρι τώρα;

Μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»:

«Αφαιρούμαι ώρες ώρες και κολλάω σε κάποια σημεία και εκεί αλλάζει πρόσωπο αλλά για το καλό μου, αλλά τόσο όσο. Ψάχνει να βρει τρόπους πως θα μάθω πιο γρήγορα».

Αν αγχώθηκε, όταν βρέθηκε στην τελική δυάδα αποχώρησης

«Και αγχώθηκα και δρομολόγησα την περίπτωση του να φύγω στο ότι έχω πολλά να κάνω άμα φύγω. Από την άλλη όσο συμμετέχω στο show, τρελαίνομαι, κανείς δεν θέλει να φύγει, τουλάχιστον να το ζήσει όσο γίνεται παραπάνω»,

Τα σχόλια που της κάνει ο σύζυγός της:

«Η σχέση μας δεν χρειαζόταν να ανανεωθεί, ήταν ούτως ή άλλως σε μία καλή φάση και παραμένει. Απλά μου λέει ότι έχω χάσει κιλά. Έχω χάσει 10 κιλά».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ