Η Δανάη Μπάρκα, αφού ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Τάσου Ξιαρχό, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει στον χορογράφο. «Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα […]

Η Δανάη Μπάρκα, αφού ενημερώθηκε για τα λεγόμενα του Τάσου Ξιαρχό, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, αποφεύγοντας, ωστόσο, να απαντήσει στον χορογράφο.

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του “καλύτερου κόσμου”. Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο…πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», σημείωσε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Θυμίζουμε πως ο Τάσος Ξιάρχο είχε πριν λίγες ώρες ανεβάσει νέο ντροπιάστικό ποστ:

«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»…

Όπως έγραψε και στη συνέχεια κατά την προσφιλή του συνήθεια κατέβασε την ανάρτηση.

Μπάρκα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Επικαιρότητα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ