«Όλα Γκουντ»…Πριν λίγο καιρό με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τις φήμες που υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες. Έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, από δεινοί σχολιαστές του Big Brother στο Twitter θα είναι τη νέα σεζόν στο τιμόνι του ριάλιτι. Όλο το κανάλι κυριολεκτικά εργάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι. Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί μεγάλο […]

«Όλα Γκουντ»…Πριν λίγο καιρό με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τις φήμες που υπάρχουν εδώ και αρκετούς μήνες. Έτσι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα, από δεινοί σχολιαστές του Big Brother στο Twitter θα είναι τη νέα σεζόν στο τιμόνι του ριάλιτι.

Όλο το κανάλι κυριολεκτικά εργάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι. Μην ξεχνάμε ότι αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΙ, αφού ο Αλαφούζος είχε αρνηθεί την πρόταση του Ατζούν να κάνει εκείνος την παραγωγή.

Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Αλλά ανακοινώθηκε και μάλιστα κυκλοφόρησε σε trailer και η νέα παρουσία του ζευγαριού στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Θα αναλάβουν να παρουσιάσουν ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, πάνω κάτω στην μορφή που είχε και η προηγούμενη εκπομπή τους στο OPEN.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ