Το παιχνίδι τελικά δικαιώνει τους ανθρώπους της Ubisoft, αφού βλέπουν τους χρήστες να αυξάνουν με τρελούς ρυθμούς τους τελευταίους μήνες. Κοινώς τα σπάει! Από το λανσάρισμα του Rainbow Six: Siege στα τέλη του 2015, το παιχνίδι έχει αποκτήσει κοντά τους 70 εκατομμύρια παίκτες, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της Ubisoft τον Δεκέμβριο του 2020. Το […]

Το παιχνίδι τελικά δικαιώνει τους ανθρώπους της Ubisoft, αφού βλέπουν τους χρήστες να αυξάνουν με τρελούς ρυθμούς τους τελευταίους μήνες. Κοινώς τα σπάει!

Από το λανσάρισμα του Rainbow Six: Siege στα τέλη του 2015, το παιχνίδι έχει αποκτήσει κοντά τους 70 εκατομμύρια παίκτες, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της Ubisoft τον Δεκέμβριο του 2020. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε το Δεκέμβριο του 2015 και μέχρι το Μάρτιο του 2018, ο τίτλος είχε συνολικά 30 εκατομμύρια παίκτες, ενώ 12 μήνες μετά το παιχνίδι έφτασε τους 45 εκατομμύρια, που σημαίνει πως σε λιγότερο από δύο χρόνια, απέκτησε 25 εκατομμύρια παίκτες.

Πέρα από την συνεχή ενημέρωση του Rainbow Six: Siege, η γαλλική εταιρία δουλεύει σε ένα ακόμη Rainbow Six παιχνίδι βασισμένο στο Quarantine, το οποίο θα λανσαριστεί ανάμεσα στον Απρίλιο του 2021 και το Μάρτιο του 2022.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ